eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ... - ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ FLYING CAT 4 ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
  ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !
ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ FLYING CAT 4
Μια ευχάριστη είδηση για τον Αργοσαρωνικό
Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Ύδρας και το δημοσίευμα απο το Ύδρας Πολιτεία.
Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη - στην σκιά των χθεσινών γεγονότων - και σε συναντήσεις που είχε με αρμόδιους της Hellenic Seaways, αποφασίστηκε από την εταιρία, να δρομολογηθεί το Ε/Γ  FLYING CAT 4   στην γραμμή του Αργοσαρωνικού.....
......
Αναμφισβήτητα η παρέμβαση του  Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη ήταν καταλυτική και το Ε/Γ  FLYING CAT 4, χωρητικότητας 400 ατόμων θα εξυπηρετεί με δύο δρομολόγια την ημέρα το νησί μας τους δύσκολους χειμερινούς μήνες αλλά και αργότερα.

Το δελτιο τυπου
Ο Δήμαρχος Ύδρας στα γραφεία της Hellenic Seaways



Ύστερα από το ατυχές συμβάν του F/D 17 και προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα στην θαλάσσια συγκοινωνία της Ύδρας με τα γειτονικά νησιά και τον Πειραιά, ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, τα κεντρικά γραφεία της  HELLENIC SEAWAYS, όπου συναντήθηκε με στελέχη της εταιρείας με σκοπό την εξεύρεση λύσης στο θέμα που έχει ανακύψει.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση δρομολόγηση πλοίου προς αντικατάσταση του F/D 17 και εξέφρασε την δυσαρέσκεια και την αγωνία την δική του αλλά και των δημοτών της Ύδρας, για τα συχνά προβλήματα στην συγκοινωνία του νησιού.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα (από Παρασκευή 20/12) στην δρομολόγηση του πλοίου F/CAT 4, χωρητικότητας 440 επιβατών για όσο διάστημα διαρκέσει η επισκευή του F/D 17. Επίσης, ενημέρωσαν  το Δήμαρχο ότι ήδη σχεδιάζουν την δρομολόγηση δύο ακόμα ιπτάμενων δελφινιών στην γραμμή του Αργοσαρωνικού με σκοπό  την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Από το Γραφείο Τύπου