eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

''ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΓΚΟΛΕΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ «Σ . Τ . Α» ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ''

Στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα για την νέα σύνθεση του οικονομικού επιμελητηρίου είχμε μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση για την ευρύτερη περιοχή μας.
Ο οικονομολόγος - φοροτεχνικός κύριος Ανάργυρος Γκολεμάς εξελέγει -για πρώτη φορά στα χρονικά της περιοχής- στο Οικονομικό Επιμελητήριο, με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ.

Ο κ. Ανάργυρος Γκολεμάς έσπασε κι άλλο ένα ρεκόρ μετά τα πρόσφατα αποτελεσματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου.Εξελέγη πρώτος σε ψήφους (με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ) στην Αργολίδα αλλά και πρώτος σε όλη την Επικράτεια(πλήν Αθήνας - Θασσαλονίκη).
Ο Ανάργυρος Γκολεμάς μετά απ΄αυτή την εξέλιξη στέλνει δημόσια τις ευχαριστίες και τις ευχές του στους συναδέλφους αλλά και σε όλους όσους τον στήριξαν σ΄αυτή του την προσπάθεια.
Ακολουθεί παρακάτω.
eikonoskopio news
 ------------------------------------------------------
 « Θα ήθελα απο καρδιάς να Ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Οικονομολόγους για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν , να τους εκπροσωπήσω στο Οικονομικό Επιμελητήριο.
Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις Δυνάμεις για την αναβάθμιση του επιστημονικού φορέα ως προς τον συμβουλευτικό του χαρακτήρα στην Ελληνική κοινωνία αλλά και να συμβάλλω στην προάσπιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων του Οικονομολογικού Επαγγέλματος.
Εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος χρόνος στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας. »
- Ανάργυρος Γκολεμάς -