eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

'' Βρε τι πάθαμε στο Ερμιοδιστάν ''

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος 

Για να δημιουργηθεί οποιαδήποτε πολιτική κίνηση πρέπει να περάσει πρώτα από την έγκριση κάθε γκρουπούσκουλου που με 10 εύρες "κρατάει" το μπλογκ του, λες και τι κρατάει. Στη συνέχεια να φωτογραφηθεί, να του μπει ένας αριθμός..... στρατοπέδου και μετά να παραδοθεί στην μπλογκοβλακεία  των ....
... ηνωμένων βουστασίων (το ίδιον του βλάκα είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται ποτέ τη βλακεία του γι' αυτό και αθεράπευτος), να αναλυθεί από τα νύχια ως την κορφή, και να βγουν τα συμπεράσματα, προς καταξίωση της βλακείας των κριτών.
Αυτό βέβαια είναι πολύ θετικό και νεοτερική κατάκτηση με την πρόοδο της τεχνολογίας. Παλιά, δηλαδή την Προμπλογκική, όπως λέμε Προϊστορική, Εποχή, "η χρησιμότητα των βλακών στον δημόσιο βίο" υπήρχε, αλλά γινόταν αντιληπτή στη μικρή εμβέλεια των καφενείων, άντε της προεκλογικής περιόδου. Σοφή και η τοπική μας παροιμία " τα γαϊδούρια στις ελιές κι οι παλαβοί στις εκλογές". Τώρα απλά, έχουμε τοπική, πανελλήνια και παγκόσμια εμβέλεια, και έτσι όλοι γινόμαστε δέκτες της ακατάσχετης πλέον τοπικής βλακείας (μας έχουν καταλάβει στην Αργολίδα, βλέπω τώρα και στην Αρκαδία και προχωράμε) και αποφασίζουμε αναλόγως, αφού ο βλάκας γίνεται πανελληνίως και σε όλες τους τις εκφάνσεις γνωστός. Η βλακεία βέβαια για να είναι Βλακεία με Περικεφαλαία, θέλει και λίγο κουλτούρα, θέλει λίγο Πολιτιζζμό, λίγο το λαϊκό στοιχείο και μπόλικη αριστεροειδή αφασία. Άντε και λίγο φασισμό και σταλινισμό.
Λες και όσοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην όποια ριζοσπαστική κίνηση έπρεπε να υποβάλουν τα σέβη τους, το βιογραφικό τους, το ιατρικό ιστορικό τους, τα ένσημά τους (ίσως απαραίτητο για να λάβουν την έγκριση να κατέβουν με τα δικαιώματα του πολίτη στον πολιτικό στίβο είναι να είναι ακαμάτηδες του αχ βαχ), και 4 φωτογραφίες ταυτότητας, στον κάθε μπλογκοπεριφερόμενο βλάκα. Μετά να τους βάλουνε τη "βούλα" όπως στα γελάδια στα καουμπόικα, ως σήμα - πολιτική στήριξη της μπλογκοβλακείας. 
 
Αλίμονο δε σε όσους ήσαν στην παράταξή μας και δημοκρατικώ δικαιώματι και φυσικώ τω τρόπω μετέχουν στη νέα κίνηση. Το πρώτο θετικό της ριζοσπαστικής κίνησης είναι ότι ξερνάει από το σώμα της τη μπλοκοβλακεία και τους φορείς της.
Επί των ως άνω καλόν είναι να ακούσουμε και την γνώμη του Δημάρχου, του Αγαπητού Αντιδημάρχου, και του κυρίου Λάμπρου, ως εκφραστών της παράταξής μας η οποία .... μίσησε τη μπλογκοβλακεία όσο ουδεμία άλλη! Δηλαδή μία συγγραφή της ανατομίας της μπλογκοβλακείας και της χρησιμότητάς της στον πολιτικό στίβο.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος