eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

''ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ''

 ''ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''
 E-MAIL ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
 Γράφει ο Αλχημιστής 
Επειδή οι εικόνες αξίζουν χίλιες λέξεις, επανερχόμαστε με τους παράνομους σκουπιδότοπους του Κρανιδίου με την προσδοκία να ιδρώσουν κάποια αυτιά υπευθύνων. Με τη βοήθεια και του φωτογραφικού φακού, παρακαλώ όπως κάποιος επιτέλους μου απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα, ειδικά ο δήμαρχος:

-          Με ποιανού άδεια λειτουργεί η Παράνομη χωματερή;

-          Ποιος έχει δημιουργήσει επίπεδα στο έδαφος για να είναι εύκολη η πρόσβαση των φορτηγών και της μπουλντόζας

-          Ποιοι είναι οι κύριοι που με τόσο θράσος, λειτουργούν αυτή τη χωματερή

-          Ποιοι αιρετοί άρχοντες κοιμούνται ήσυχοι, με όλο αυτό το θέαμα ;

 Η χωματερή με τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών είναι δημιούργημα αποκλειστικά του δημάρχου ,όπως κι’αυτή στην Σπίθα της Κοιλάδας; Γι’ αυτό ας πάψει ο Δήμαρχος να θριαμβολογεί με διαγγέλματα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να απαλλάξει το Κρανίδι από την παράνομη χωματερή που αποτελεί ντροπή και στίγμα της διοίκησής του.

Και μόνο ότι υπάρχει σε ιδιωτικό χώρο προφανώς είναι παράνομο, δεδομένου ότι εδώ και μήνες έχει απαγορευθεί η λειτουργία τέτοιων χωματερών από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Οι εικόνες ήταν πράγματι τριτοκοσμικές. Είναι μια τορπίλη μέσα στην πόλη μας. Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες αθλιότητες και όλοι αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φθάσει ο κατήφορος του δημάρχου. Καλούμε  το δήμαρχο, ο οποίος είναι και γιατρός, να σεβαστεί τη δημόσια υγεία και τους νόμους.

Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ