eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

''ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ «ΚΑΓΚΕΛΟ» ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ» ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ... ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΜΑΔΟ:

<<ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ>>

Εντύπωση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η φράση μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/1/2013 όταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δημάρχος Κρανιδίου  κατά την διάρεια του θέματος ανάθεσης σκουπιδιών σε ιδιώτη και στο άκουσμα των 750.000 ευρώ!!! αποκάλεσε τους δυό αντιδημάρχους κ. Σταύρο Κούστα και κ. Γιάννη Τσαμαδό με το χαρακτηριστικό:<<ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ..ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ>>.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου αρχίζει να σκληραίνει την στάση του σε πολιτικό επίπεδο και βέβαια όπως μεταφέρουν άνθρωποι απο το περιβάλλον του Δημήτρη Σφυρή πάνω στην  ίδια πλατφόρμα αυτή των προτάσεων και των ντοκουμέντων.

Όπως μας μεταφέρουν ο κ. Σφυρής δεν θα σηκώσει πια μύγα στο σπαθί του και φαίνεται μετά απο το συμβούλιο της παρασκευής να είπε: <<φτάνει πιά μ΄ αυτούς! ήρθε η ώρα τους ν΄ασχοληθώ ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο αφού το επιθυμούν.>>
Γεγονός είναι ότι ο Δημήτρης Σφυρής εχει αλλάξει 360 μοίρες και τον βλέπουμε να εμφανίζεται αρκετά πιο δυνατός σε σχέση με τις παλαιότερες εμφανίσεις του.

Που το πάει , τι εννοεί και πως θα διαχειριστεί επικοινωνιακά τα στοιχεία αυτά που κρατάει στα χέρια του για πολιτικά πρόσωπα και για διάφορες πρακτικές που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ορισμένοι, μένει να το δούμε.
Όπως επίσης μένει να δούμε και ποιά θα είναι η αντίδραση σε πολιτικό επίπεδο απ΄την αντίθετη πλευρά αυτή του κ. Καμιζή και της δημοτικής αρχής.
Όλα αυτά θα τα δούμε στην συνέχεια καθώς πέρασε ο καιρός και βρισκόμαστε 1 χρόνο και κάτι, πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές..

Τώρα όσo αφορά την συγκεκριμένη φράση που είπε στο συμβούλιο της Παρασκευής και τι ετοιμάζει ο <<Καλατράβα της Ερμιονίδας>> όπως τον αποκαλούν τον κ. Σφυρή, για τους δυό αυτούς αντιδημάρχους, παραμένει ένα ερώτημα σοβαρό.

Λέτε να τους απαντήσει με το ίδιο νόμισμα, αυτό της προσωπικής επίθεσης που δέχθηκε(για την επιχείρηση του) ο κ. Σφυρής; 
Λέτε δηλαδή να τους απαντήσει όπως μας λένε, πάνω στο προσωπικό τους επάγγελμα;

Η Αλήθεια είναι ότι το πολιτικό μέλλον της Ερμιονίδας αναμένεται θερμό, αφού όπως όλοι γνωρίζουν η στάση του τεσσερις φορές Νικητή , Δημάρχου Ανάργυρου Λεμπέση, θα παίξει καθοριστικό ρόλο αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να ανατρέψουν την οποιαδήποτε, πολιτική εκλογική διαδικασία της Ερμιονίδας!
eikonoskopionews