eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

'' ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ''

<<ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ>>

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η παράταξη του Δημήτρη Σφυρή ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ χθες στην γεμάτη απο κόσμο καφετέρια ΑΙΓΛΗ .
Πολλά μέλη της παράταξης του Δημήτρη Σφυρή έδωσαν το παρόν μέσα σε πολύ ενωτικό κλίμα , με πολλές ευχές !
Το πρώτο κομμάτι που έκοψε ο επικεφαλής της Παράταξης και πρώην δήμαρχος Κρανιδίου ήταν για τον δημότη Ερμιονίδος και τους ενεργούς δημότες, ενώ συνέχισε τιμώντας τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων των Φούρνων κ. Πάνου και θερμησίας κ. Ηλία Κατσάβελα δίνοντας και τις ευχαριστίες του στους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης.
Ο Δημήτρης Σφυρής έθιξε αρκετά ζητήματα και τους λάθος χειρισμούς όπως είπε της σημερινής δημοτικής αρχής και συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι: 
''Ο αντιπολιτευτικός δρόμος που έχει έχει επιλέξει μέχρι σήμερα η Δημοτική συνεργασία Ερμιονίδας είναι η σοβαρή αντιπολίτευση με προτάσεις , αλήθειες και ντοκουμέντα καί όχι μια στείρα αντιπολίτευση εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού των προβλημάτων λέγοντας ανακρίβειες και ψεύδη πρακτική που όπως είπε ο κ. Σφυρής χρησιμοποιούσε η σημερινή διοίκηση του δήμου όταν βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. 

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένος και ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης όπου και παρευρέθηκε δίνοντας ευχές αλλά και κάνοντας κριτική στην ''άπρακτη'' όπως είπε Δημοτική αρχή Ερμιονίδας ενώ σχολίασε με το δικό του τρόπο και τα φαινόμενα διαφθοράς που είδαν το φως της δημοσιότητας επι Δημαρχίας κ. Δημήτρη Καμιζή.''
Επιμέλεια: eikonoskopio news