eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδια με θέμα την πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την επικείμενη αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:


«Με την Αναφορά μου αυτή σας κοινοποιώ συνημμένως την πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την επικείμενη αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Όπως γνωρίζετε, τα κενά σε προσωπικό και οι υλικοτεχνικές ελλείψεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας είναι σημαντικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ να σημειώνεται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας και της έντασής τους, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Νέα Κίος, η Αγία Τριάδα, η Ερμιονίδα και η Επίδαυρος καθώς και στον οδικό άξονα Κρανίδι – Επίδαυρος – Ισθμός.

Επισημαίνεται ότι εκτός των άλλων, η Αργολίδα διαθέτει δύο σωφρονιστικά καταστήματα, ενώ σε καθημερινή βάση αστυνομική δύναμη μεταβαίνει στην Κόρινθο για υπηρεσία στο εκεί κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών.

Ως εκ τούτου, σας καλώ να εξετάσετε προσηκόντως εκείνες από τις προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας».