eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

''ΠΑ.ΣΟ.Κ.: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ –ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


Δημοκρατικέ λαέ της Αργολίδας.
Θα ήταν περιττό να τονίσουμε και εμείς τη σημασία των επερχόμενων εκλογών, εάν δεν υπήρχε αυτή η επίθεση υποσχέσεων τόσο από τη Ν.Δ. όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Προτείνουν ούτε λίγο, ούτε πολύ, να επαναλάβει η Ελλάδα την....... πολιτική των Κυβερνήσεων Καραμανλή. Την πολιτική των ρουσφετιών, του τεράστιου πλήθους διορισμών στο δημόσιο, του ξεχαρβαλώματος της δημόσιας διοίκησης. Σε κάθε αίτημα απαντούν με ένα «θα». Δε νιώθουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Μιλούν με την έπαρση ότι έχουν έτοιμες συνταγές για όλα τα προβλήματα.
Πιστεύει κανένας ότι οι λύσεις είναι τόσο εύκολες; Πιστεύει κανένας ότι θα γίνει υπέρβαση των μνημονίων χωρίς σοβαρές μεταρρυθμίσεις στο κράτος και ανακατανομή εισοδήματος;
Δυστυχώς υπάρχουν αυτοί που το πιστεύουν και με τα «Ζάπεια» Ι,ΙΙ, ΙΙΙ,…κλπ. επαναλαμβάνουν κάθε τόσο τη συνταγή της πολιτικής του Αλογοσκούφη. Και απέναντι σε αυτούς υπάρχει μόνο μία δύναμη αντίστασης: Το ΠΑΣΟΚ.
Η Ν.Ε. Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ανασυγκρότησης του Κινήματος. Καλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη της Αργολίδας σε δημιουργική συσπείρωση πριν τη στιγμή που το νεφέλωμα των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα πνίξει την Ελλάδα. Ήδη ξεκίνησαν στις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων να λειτουργούν τοπικές επιτροπές και ομάδες πολιτών μαζί με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρουν παντού το αγωνιστικό κάλεσμα.
Είναι καθήκον κάθε σκεπτόμενου πολίτη να σταθεί εμπόδιο στην κατηφόρα που ο λαϊκισμός σπρώχνει την Ελλάδα. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ – ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΝΑΥΠΛΙΟ, 6/6/2012