eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

''Ετήσιο Πρωτάθλημα Βόλλεϊ Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

''Φουλ για Τελικό το Λιμενικό Νίκησε''

Δεύτερη νίκη του Λιμενικού Σώματος σήμερα (Τρίτη) στο κλειστό γυμναστήριο Μαρκοπούλου Αττικής, στο ετήσιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή υπό την Εποπτεία του ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιό Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων) και τη συνεργασία του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το Λιμενικό που "φουλάρει" για Τελικό νίκησε άνετα την....

.... αεροπορία με 3-0 σετ (25-11, 25-12, 25-16) και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της Παρασκευής τον Στρατό Ξηράς.

Αύριο στις 10.30 το πρωί θα παίξουν η Αεροπορία με το Ναυτικό και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Αστυνομία που κατέκτησε στον άλλο όμιλο την πρώτη θέση.


Οι συνθέσεις των δύο ομαδων έχουν ως εξής :

Αεροπορία: Ζαφειρίου Μ, Γουσούδη, Κολοβού Μ, Παππά Κ., Χρηστίδου Σ., Καραβίδα Ε., Ζαμπουκα Β, Κουτουράκη Κ. (προπονητής Γιάννης Φάκας)


Λιμενικό: Σφυρή Ε., Μαρλαγκούτσου, Παπαδοπούλου, Κωτσογλου Ε., Γκούζου Ουρ., Θεωδοροπούλου, Φραγίσκου Σ., Σαρρή Γ., Κακριδώνη Α., Μητροπούλου Ε., Σαγωνη Ε., Ζαφειρακίδου (προπονητής Θανάσης Θανέλλας)


Δηλώσεις:


Εφη Σφυρή (Λιμενικό) :

 
Είμαι περήφανη που ανήκω στο Λιμενικό Σώμα και αποδίδω φόρο τιμής για την συμπαράσταση του καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Γι αυτό συμμετέχ με όλη μου την καρδιά στα πρωταθλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων ασφαλείας και περιμένω την συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του CISM.


Είναι μεγάλη η απουσία της συναθλήτριας μου Βάσως Καραντάσιου (η οποία γέννησε πρόσφατα) αλλά ελπίζω ότι θα διεκδικήσουμε την κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς κάθε χρόνο εμφανιζόμαστε και καλύτεροι σαν ομάδα.


Στη συνέχεια η η Έφη Σφυρή αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα στη Σάλα όπως επίσης και στο Beach Volley και τόνισε ότι οι εκδηλώσεις τις θυμίζουν έντονα τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.