eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ''
Στο ψαρο-blog που το επιμελείται ένας καλός ψαράς αλλά αγράμματος αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, παρατήρησα να προσπαθούν να αναλύσουν τα αποτελέσματα των εκλογών οι ίδιοι και οι όμοιοι,αυτοί οι λίγοι.

Οι ξετσίπωτοι της πολιτικής που εγώ την πέταξα στο δρόμο όξω απο το Δημαρχείο και μέχρι σήμερα δεν μπορούν να στεγαστούν πουθενά πολιτικά.Να σεργιανούν έρημοι και μόνοι και να προσπαθουν να εξηγήσουν το Λεμπεσισμό, ένας όρος που παραμένει ανεξήγητος γι΄αυτούς.

Αυτοί λοιπόν οι Μασκαράδες της πολιτικής ζωής μας μιλάνε για ξεμασκαρέματα.

Εγώ λοιπόν σ΄αυτούς θα τους τα εξηγησω αναλυτικά τα εκλογικά αποτελέσματα.


Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την τιμή που μου έκαναν οι δημότες του Δήμου Ερμιόνης να μου δώσουν 725 ψήφους για την περιφέρεια Πελοποννήσου και για άλλη μια φορά τους ευχαριστώ, όταν ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αρης Δημαράκης έλαβε στον Δήμο Ερμιόνης 570.

Το περίγελο λοιπόν είναι ότι στη έκληση που έκανε η κ. Σκούρτη (πρώην Μαυρομιχάλη) προς τους Δημότες μας μέσα απο το ψαρο blog και το περιβόητο μην ψηφίζετε τους Λεμπεσικούς  Συμβούλους, Γ. Κρητσωτάκη,Α Πάλλη,Α. Μούγιο, οι Δημότες μας την κ. Σκούρτη την έγραψαν ΣΤΑ................ παλιά τους τα παπούτσια και εξέλεξαν τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Γ. Κρητσωτάκη, τον πρόεδρο του Δ.Δ Ηλιοκάστρου κ. Α. Μούγιο και τον τέως Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Π. Μέξη.

Δεν το έβαλε κάτω η κ. Σκούρτη(πρώην Μαυρομιχάλη) έψαχνε για καινούργιο Γράψιμο,ζήτησε λοιπόν με πόνο και αναστεναγμό απο τους Δημότες μας να μήν ψηφίσουν Πέτρο Τατούλη διότι συμμετείχε στον συνδυασμό του ο Δήμαρχος Αν. Λεμπέσης και οι Δημότες για πολλοστή φορά την παραέγραψαν, την ξαναεγραψαν, την κατέγραψαν και θα την ξανακαταγράψουν πάλι ΣΤΑ....................παλιά τους τα παπούτσια.


Όλα καλά μέχρι εδώ, αυτό που μας βρήκε τώρα είναι φρικτό!!!φοβερό!!!τρομερό!!!αναπάντεχο!!!

Οι Νικαιώτες,οι Κοκκινιώτες και οι κάτοικοι του Αγ. Ιωάννη Ρέντη μας έστειλαν πάλι ΠΑΚΕΤΟ στην Ερμιόνη τον κ. Τσεφαλά.

Ο κ. Τσεφαλάς που υπέγραφε πάντα στις καταγγελίες του για χωματερές για βιολογικούς για πεύκα για την επισκευή του Δημαρχείου και πολλά άλλα ως μέλος Ελλήνων Φυσικών

Οι Νικαιώτες ΑΓΝΟΗΣΑΝ την εμπειρία του και τους ΑΓΩΝΕΣ του που αυτός κοκορευόταν καθε λίγο και λιγάκι σε εμάς τους Ερμιονίτες και τον κατέγραψαν κι αυτόν όπως και την κ. Σκούρτη ΣΤΑ.............παλιά τους τα παπούτσια.Τον κατέταξαν στην 53η θέση δίνοντας του 288 ψήφους δηλαδή 26ο Αναπληρωματικό μέλος του Συνδυασμού του Δημάρχου Ιωακειμίδη οπου έλαβε ποσοστό πάνω απο 60%.


Μας τον έστειλαν πίσω ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ, ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΗ για να καταγγέλει περισσότερο τώρα όχι μονο τις φλεγόμενες χωματερές της Ερμιόνης που εντοπίστηκε τη Νύχτα αλλά και του Κρανιδίου,όχι μόνο τον Βιολογικό της Ερμιόνης αλλά και του Κρανιδίου,όχι μόνο τα πεύκα της Ερμιόνης, όλης της Ερμιονίδας.

Εδώ λοιπόν δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την μεγάλη επιτυχία του, το ελαφρυντικό του αλλά και το μεγάλο προβάδισμα που διατηρεί έναντι της συντρόφισσας του.

κ. ΤΣΕΦΑΛΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 ΕΛΑΒΕ ΨΗΦΟΥΣ: 288

κ. ΣΚΟΥΡΤΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006 ΕΛΑΒΕ ΨΗΦΟΥΣ: 120

κ. ΣΚΟΥΡΤΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ....... ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ!!!


 Απ΄ ότι καταλαβαμε η διαφορά τους είναι μεγάλη κι όπως μας λέει ο λαός: 

''ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ''

Καλά η κ. Σκούρτη Βέβαια την αποτυχία του συντρόφου της κ. Τσεφαλα προσπάθησε να την αποκρύψει και δεν σου έπιασε το χέρι να την γράψεις την αποτυχία του στο ψαρο blog όπως κάνει σε άλλες περιπτώσεις.Εσυ ρε blogger ΓΙΑΤΙ δεν το πήρες χαμπάρι;;;;;Στο επαναλαμβάνω ΔΕΝ είσαι ούτε μπορείς να γίνεις εσύ ποτέ δημοσιογράφος.

Ψαράς καλός ΝΑΙ Δημοσιογράφος ΟΧΙ, ΠΟΤΕ !!!




Για την ενδυματολογική αυθάδεια που επικαλείται η κ. Σκούρτη στο ψαρο-blog ο λαός λέει:

'' Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ''


Όσο για την κακογουστιά δεν μπορεί να την κρίνεις εσύ κ. Σκούρτη δεν έχεις το απαιτούμενο ανάστημα, την έχουν κρίνει οι άνθρωποι των ΜΜΕ, των γραμμάτων, της τέχνης και κοινωνικής ηθικής γι΄αυτό και αυτούς τους ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου για την πραγματική συνεισφορά τους στην πρόοδο και προβολή του Δήμου μας.



O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ