eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

''Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΛΛΗ''

Φίλε Αντώνη,


Σήμερα είμαστε όλοι εδώ συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, να σε συνοδεύσουμε στην τελευταία σου κατοικία.


Όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σου, μέσα από την εργατικότητα σου και τις άριστες τεχνικές γνώσεις που διέθετες κατάφερες να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.


Ήσουν ένας πολύ καλός και άξιος οικογενειάρχης.


Με την στήριξη της συζύγου σου Μαρίας ανέθρεψες τα παλικάρια σου, τον Δημήτρη και τον Γιάννη με τις αρχές και τις αξίες του τόπου μας. Βρέθηκες κοντά τους σε κάθε δύσκολη στιγμή και τα τελευταία χρόνια καμάρωνες και χαιρόσουν για όλα αυτά που έχουν καταφέρει.


Την προσφορά σου αυτή Αντώνη εκτίμησαν και η σύζυγός σου και τα παλικάρια σου. Ήταν στο πλευρό σου μέχρι την τελευταία σου πνοή.


Την εμπειρία που απέκτησες στην πολύχρονη θητεία σου στους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους του τόπου μας εκτίμησαν οι Δημότες μας και σε εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ερμιόνης.


Από τη θέση του Αντιδημάρχου, αρμόδιος για τα πολιτιστικά εσύ και η σύζυγός σου Αντώνη εμπνευστήκατε πολλές από τις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος μας.


Δεν θα ξεχάσουν οι δημότες μας την μεγάλη προσφορά σου στην αποπεράτωση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού ούτε κι εγώ που σ΄ έζησα δε θα ξεχάσω την άψογη αλλά πάνω απ΄ όλα φιλική συνεργασία μας.


Φίλε Αντώνη, η προσφορά σου στα κοινά του τόπου μας, μεγάλη.


Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.


Καλό ταξίδι Αντώνη.


Να είναι ελαφρύ το χώμα σου.

''ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΛΛΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''











eikonoskopionews