eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Ο Δήμαρχος Κρανιδίου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. σας καλούν σε ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση με θέμα:

«Η πορεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και ειδικότερα το έργο της Αποχέτευσης του Δήμου Κρανιδίου»

την Τετάρτη 21 Απριλίου 2010 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου.



ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ



Στις 21 Απριλίου στο Λύκειο Κρανιδίου
Ωρα : 6.30μ.μ.



Ο Δήμαρχος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. καλούν όλους τους δημότες του Καποδιστριακού Δήμου Κρανιδίου σε Λαϊκή Συγκέντρωση, με θέμα:


Αποχέτευση Κρανιδίου Κοιλάδας – Πορτοχελίου και αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού.



Στην συγκέντρωση θα ενημερωθούν οι δημότες για το συγκεκριμένο έργο, θα δημοσιοποιηθεί η κατάσταση του έργου , η ένταξή του στο Ταμείο Συνοχής , ο ρόλος των υπηρεσιών και των παραγόντων στην εξέλιξή του .Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όλες τις απόψεις και να θέσουν τα ερωτήματά τους.



Το έργο της αποχέτευσης αποτελεί ένα σπουδαίο έργο ανάπτυξης και υποδομής για την ποιότητα της ζωής των δημοτών. Είναι επιβεβλημένο από την Ε.Ε και δεν επιτρέπεται σε κανένα να καπηλεύεται καταστάσεις και να δημιουργεί εμπόδια σε έργα πνοής για την περιοχή.



Η ΔΕΥΑΚ και ο Δήμος Κρανιδίου έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσω των θεσμικών οργάνων και προσώπων για να ολοκληρωθεί το έργο. Δυστυχώς η γραφειοκρατία , τα μικροπολιτικά παιγνίδια, η εμπλοκή εξωθεσμικών, έχουν καταφέρει να σταματήσουν προσωρινά τις εργασίες.



Για τη συγκέντρωση έχουν σταλεί προσκλήσεις προς τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μανιάτη, όλους τους βουλευτές του Νομού μας, τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Φώτη Χατζημιχάλη καθώς και τους αρμοδίους της Διαχειριστικής Αρχής της περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Νομάρχη κ. Σωτηρόπουλο και εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης , την Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων του νομού, τους μελετητές, τον σύμβουλο διαχείρισης, τον ανάδοχο του έργου, τον προϊστάμενο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τους εκπροσώπους των κομμάτων τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, πρώην δημάρχους, μέσα μαζικής ενημέρωσης κ.λ.π.



Η μη παρουσία των παραπάνω μόνο σε πονηρούς λόγους μπορεί να οφείλεται. Οι «φίλοι του λαού» θα πρέπει να δώσουν το παρόν και να πάρουν θέση, για να δούμε πόσοι θέλουν να ολοκληρωθεί το έργο και πόσοι θέλουν να το πολεμήσουν ώστε να χαθεί οριστικώς. Ο χρόνος πιέζει ,το έργο έχει ημερομηνία λήξης, παρόλο που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να επιτύχουμε παράταση, ακόμη κι αυτή κινδυνεύει να εκπνεύσει. Μόνο με την δική σου παρουσία και πίεση μπορεί να ολοκληρωθεί.



Φίλε δημότη, δώσε τη μάχη σου .



Σε καλούμε να πάρεις μέρος στη Λαϊκή Συγκέντρωση για να ενημερωθείς και να διεκδικήσεις την ολοκλήρωση του έργου. Η παρουσία σου είναι απολύτως σημαντική και θα αποτελέσει μοχλό πίεσης προς όλα τα κέντρα εξουσίας. Πάλεψε μαζί μας για το αποχετευτικό του τόπου σου.







Ο Δήμαρχος Κρανιδίου και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ