eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΞΗ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!
Αγαπητοί δημότες μας,

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Πέρασαν οι Άγιες μέρες της αγάπης και της φώτισης και αντί οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί , γνώστες όπως λένε της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ερασιτέχνες δημοσιογράφοι χρήστες συγκεκριμένου blog , να φωτιστούν και να γαληνέψει η ψυχή τους, συνεχίζουν την ψυχωτική παραπλάνηση του  Ερμιονίτικου λαού.

Δύο θέματα θα θίξω για του λόγου το αληθές.

Το πρώτο θέμα αφορά τον Ιούδα. Αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση που το αποδεικνύει η κοσμοσυρροή αφού επιλέγει με την παρουσία της να τιμά και να παρευρίσκεται στην όμορφη Ερμιόνη μας.
Την εκδήλωση αυτή που χρόνια τώρα διοργανώνει ο Αλιευτικός Σύλλογος.
Άτομα που αφήνουν τις οικογενειακές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και πασχίζουν με μόνο στόχο να προσφέρουν θέαμα και οφέλη διαφημίζοντας την Ερμιόνης μας.
Η τεχνική της κατασκευής είναι η ίδια εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν από τους ίδιους ανθρώπους.

Την περίοδο 1995 που συμμετείχες στον συνδυασμό Σκούρτη Βιβή, τότε επικροτούσες και θαύμαζες τους ίδιους ανθρώπους και τους φωτογράφιζες για να κρατάς ενθύμιο την εικόνα τους.
Το 2008 το ίδιο πρόσωπο επικροτούσες και προσκαλούσες για τις ενέργειές του. Πότε χάλασα; Tι άλλαξε; Πότε ήξερες τι ήθελες;
























Όσο για την καλαισθησία του ομοιώματος σας προτρέπω στο βιβλίο «Θρύλοι και παραδόσεις» του αείμνηστου Παπαβασιλείου και να μορφωθείτε έτσι όπως σας αξίζει. Τα συγχαρητήρια των Δημοτών και της πληθώρας των επισκεπτών τα έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές κατά την διάρκεια και την λήξη της τελετής.
Σου έχω ξαναπεί Σκούρτη Βιβή, εκεί που είσαι, κάπου περίπου όγδοο αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., δεν σε έστειλα εγώ αλλά..
... ο λαός της Ερμιόνης. Άμα δεν αντέχεις την επιτυχία των άλλων καλά έκανες και πήρες το «βαλιτσάκι» σου ( μπογαλάκια σου) και έφυγες.

Το δεύτερο θέμα αφορά τον Καλλικράτη. Ο Ερμιονίτικος λαός μας ψήφισε για την Ερμιόνη μας.
Οι θέσεις μου είναι γνωστές από τον Καποδίστρια 1 και όχι μόνο τώρα.
Πάντα στηρίζω τα συμφέροντα του τόπου μου και την αυτοτέλεια του. Δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν.

Έτσι και τώρα στηρίζω την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που με θέρμη έχει υποστηρίξει και η αντιπολίτευση η Κίνηση Πολιτών Ερμιόνης όπου είσαι μέλος της, Σκούρτη Βιβή.
Αν δεν σε ρώτησαν, σε αυτούς να παραπονεθείς και όχι σε εμάς.
Οι απόψεις μας για την ανεξαρτησία και Αυτοτέλεια της Ερμιόνης ταυτίζονται απόλυτα και με την αντιπολίτευση.
Όσο δε για το να πάει ο Καλλικράτης και όλοι μαζί από κει που ήρθαν, είσαι « νοήμων» και ξέρεις ότι αφορά αυτούς που υποτιμούν, υποβαθμίζουν, σπιλώνουν, θίγουν , συκοφαντούν, διαστρεβλώνουν, παραπληροφορούν, κάνουν τους ψευτοκουλτουριάρηδες, είναι υποκριτές, μαυρόψυχοι και έχουν ιδιοτελείς σκοπούς εις βάρος της Ερμιόνης όποιο και αν είναι όπου και αν βρίσκονται.

Ο λαός της Ερμιόνης έκανε καλά εκεί που σε κατάταξε γιατί δεν θέλει τέτοιου είδους άτομα που να ξεχνούν , να αλλοιώνουν και να παραποιούν ανάλογα με τα κέφια τους.
Πάντα ήσουν κόντρα στο κοινωνικό σύνολο. Δεν σε τιμά να κατακρίνεις τους ψαράδες διοργανωτές που πασχίζουν και είναι ντροπή σου γιατί κατάγεσαι από ψαράδικη οικογένεια που έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία της Ερμιόνης.

Κλείνω με μία λέξη, μόνο που την έχεις ξεχάσει.


ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!


Παναγιώτης Μέξης
Δημοτικός Σύμβουλος