eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΟΙ ΤΕΛΈΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ... (VIDEO)

- Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

 - ΟΛΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 

- Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΤΖΟΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ.
 



Όπως βλέπετε στο βίντεο και στις φωτογραφίες απο την πρώτη στιγμή που η κακοκαιρία άρχιζε να πλήτει την περιοχή της Ερμιονίδας όλα τα οχήματα του Δήμου έμψυχο δυναμικό εργαζόμενοι αιρετοί, μισθωμένα ιδιωτικά μηχανηματα έργου που διευκόλυναν το έργο της δημοτικής αρχής και εθελοντές συνδημότες μας που παρόλη την σφοδρή επίθεση της καταιγίδας, βρέθηκαν στο πεδίο της μάχης και άρχισαν να επεμβαίνουν για να διευκολύνουν και να αποσυμφορήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας απο το επιτελείο και την ομάδα κρούσης του Δήμου Ερμιονίδας η μάχη συνεχίζεται αφου η κακοκαιρία ακόμα κρατάει σε ηπιότερη μορφή και ήδη έχουν δοθεί τηλέφωνα δήμου και πυροσβεστικής για να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS  ο Δήμος ζητά την κατανόηση των δημοτών και συνιστά να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις. Ήδη συγκροτείται άμεσα κλιμάκιο απο Δήμο και περιφέρεια για την ΑΜΕΣΗ καταγραφή των ζημιών και την  αποκατάσταση των πληγέντων.

Με εντολή του Δημαρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου προς όλους τους αιρετούς συνεργάτες του να μεριμνήσουν και να βοηθήσουν σε πρώτη φάση σπίτι - σπίτι, τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και έχουν πληγεί. Όπως μας ενημέρωσαν απο τον Δήμο Ερμιονίδας η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με τους εργαζόμενους του Δήμου , τους συνεργάτες του και εθελοντές βρίσκονται στα περισσότερα σημεία της Ερμιονίδας, είναι στη διάθεση του κάθε δημότη, για να αποκαταστήσουν σιγά σιγά και τμηματικά όλα τα προβλήματα που προκλήθηκαν απο την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EIKONOSKOPIO NEWS μετά απο αίτημα του Δημάρχου Ερμιονίδας στην περιφέρεια έγινε τηλεδιάσκεψη σήμερα το πρωί ανάμεσα σε Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, τον Περιφερειάρχη πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα,τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μαντζούνη και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασιας πελοποννήσου κύριο Βασίλη Χατζή και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ άμεσα, να διατεθούν μηχανήματα 'εργου για ΠΛΗΡΗ και ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση των ζημιών σε όλους τους δρόμους της Ερμιονίδας που επλήγησαν απο την σφοδρή κακοκαιρία.

Παρακαλούν τους δημότες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να βοηθηθούν ΟΛΟΙ στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ:2754360009 - 2754360028

Η επιχείρηση αποκατάστασης συνεχίζεται με ακατάπαυστους ρυθμούς.