eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Τσαμαδός - Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής:''Και συνεχίζουμε... Λαού θέλοντος και Θεού επιτρέποντος. ''

 

Η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης θα συνεχίσει να παράγει έργο μέχρι την λήξη της θητείας της.

Φετος το καλοκαίρι έγιναν οι εξής παρεμβάσεις στα σχολεία αρμοδιότητας της.

 ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΚΡΑΝΙΔΊΟΥ:

Επισκευή κυκλιδωματων,παραθύρων και πορτών. Αντικατάσταση πέντε σιδερένιων πορτών με πόρτες αλουμινίου. Αντικατάσταση σχαρών φρεατίων.

ΓΥΜΝΆΣΙΟ -ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΜΙΌΝΗΣ: Βάψιμο εξωτερικών χώρων, λυόμενων αιθουσών και όλων των αιθουσών εσωτερικά. Ριζική ανακαίνιση των τουαλετών μαθητών και καθηγητών με τοποθέτηση πλακιδίων και καινούργιων ειδών υγιεινής. Δημιουργία δύο γραφείων ένα για την Διευθύντρια του ΓΕΛ και ένα δεύτερο γραφείο για τους καθηγητές με προμήθεια καινούργιων επίπλων, κλιματιστικών και υπολογιστων.

Επισκευή όλων των ντουλαπιών του σχολείου. Τοποθέτηση καινούργιων φωτιστικών τύπου LED στις τουαλέτες μαθητών και καθηγητών.Έγινε καθαρισμός όλων των σχολείων αρμοδιότητας μας και εντός της εβδομάδας θα γίνει και απολύμανση όλων των χώρων των σχολείων ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με το πρώτο κουδούνι. 

Ο Δήμαρχος καί ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής ήταν είναι και θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας. Και επειδή λόγω των ημερών αμφισβητείται το έργο της Δημοτικής Αρχής και σχολιάζεται δυσμενώς από ορισμένους κακοπροαιρετους παραθέτουμε φωτογραφίες του πριν και του μετά που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές.

Και συνεχίζουμε...................

Λαού θέλοντος και Θεού επιτρέποντος. 

Γιάννης Τσαμαδός

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής.