eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ¨ ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ¨ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Ε.Κ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!

 Η Παράταξη ¨ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ¨ με επικεφαλής τον Ιατρό Μανώλη Μάκαρη στα πλαίσια της διαφορετικότητας και της ουσίας του προεκλογικού της αγώνα, διοργάνωσε χθες Τετάρτη στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Αρκαδίας ανοιχτή θεματική εκδήλωση με θέμα ¨ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ

ΤΡΟΠΟ ¨.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν:

1) Κοτρώνη Βάσω, φυσικός/μετεωρολόγος, δ/ντρια Ερευνών Εθνικού Αστεροσκοπείου.

γεωπόνος, πρ. υπουργός

2) Αραχωβίτης Σταύρος, γεωπόνος, πρ. υπουργός.

3) Πλέσσιας Θοδωρής, δασολόγος, μέλος ΓΕΩΤΕΕ.

Την εκδήλωση χαρακτήρισαν οι εξαιρετικοί εισηγητές αλλά και η συμμετοχή και ο προβληματισμός των παριστάμενων στο καίριο θέμα της εποχής μας. Κοινή ήταν η πεποίθηση πως τέτοιας μορφής θεματικές εκδηλώσεις προσφέρουν τα μέγιστα, δίνουν την δυνατότητα συμμετοχής στην λήψη των αποφάσεων στον πολίτη και αποδεικνύουν το καινούργιο και διαφορετικό που φέρνει η παράταξη ¨ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ¨ στα δρώμενα της Πελοποννήσου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιατρός Μανώλης Μάκαρης παρουσίασε τα νικηφόρα ψηφοδέλτια για όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ¨ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ¨