eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«Τοποθετήθηκε ο πλαστικός χλοοτάπητας στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ηλιοκάστρου»



«Τοποθετήθηκε ο πλαστικός χλοοτάπητας στο δημοτικό  γήπεδο ποδοσφαίρου Ηλιοκάστρου»



Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» στα πλαίσια ενημέρωσης του αθλητικού κοινού του Δήμου Ερμιονίδας ανακοινώνει τα κάτωθι:
·        Ολοκληρώνεται εντός δεκαημέρου το έργο της Γ.Γ.Α.: «Γήπεδο Ηλιοκάστρου Δήμου Ερμιονίδας -  Συνθετικός χλοοτάπητας» και πολύ σύντομα το γήπεδο Ηλιοκάστρου θα είναι στη διάθεση της τοπικής ομάδας. Συγχρόνως εκτελείται από ιδίους πόρους και το έργο: «Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο δημοτικό  γήπεδο ποδοσφαίρου Ηλιοκάστρου», όπου τοποθετείται πλαστικός χλοοτάπητας περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

·        Ολοκληρώθηκε το έργο: «Επισκευή – συντήρηση γηπέδου ποδοσφαίρου Ερμιόνης» με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων με τον εξωραϊσμό του βόρειου και νότιου τμήματος.
·        Άρχισαν οι εργασίες του έργου: «Προσθήκη ισόγειας αποθήκης αθλητικών οργάνων» δίπλα από τα αποδυτήρια του δημοτικού  γηπέδου Ηλιοκάστρου. Ο χώρος επιφανείας 64 τ.μ. θα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσας γυμναστικής και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του α΄ τριμήνου του 2017.
·        Εντός του α΄ τετραμήνου του 2017 προβλέπεται να έχει εκτελεστεί το έργο: «Τοποθέτηση ιστών ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ερμιόνης». Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται ο φωτισμός του γηπέδου και οι ακαδημίες της Ένωσης Ερμιονίδας θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κατά τις νυχτερινές προπονήσεις τους όλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας:
www.dakermionis.gr


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


                                                ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ