eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

''ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ''ΚΟΛΑΦΟΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ: 9 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ''

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ <<ΚΟΛΑΦΟΣ>> ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ:
 ''...9 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ''


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, 9 Μήνες φυλάκιση με τριετή Αναστολή επέβαλε το Μονομελές πρωτοδικείο Ναυπλίου στον κύριο Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού συνταξιούχου ψαρά και διαχειριστή του ιστολογίου ''ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ'', έπειτα απο μήνυση που του είχε υποβάλλει ο Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κύριος Τζανής Αναστάσιος του Κωνσταντίνου.

Μετά την εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή που του είχε επιβληθεί το 2013 μετά απο αυτόφωρη διαδικασία και κράτηση του στο Α.Τ  ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ , ήρθε σήμερα το μονομελές πρωτοδικείο Ναυπλίου και επέβαλλε στον κύριο Σταμάτη Δαμαλίτη 9 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Πρέπει τελικά (αν οι πληροφορίες μας είναι γεγονός) ο κύριος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ να βγεί να απολογηθεί , να ξεκαθαρίσει και να αναφέρει στο κοινό, τα ποινικά αδικηματα που κατηγορήθηκε με αποτέλεσμα να του επιβληθεί η 9μηνη φυλάκιση.
Εμπρός λοιπόν κύριε Σταμάτη Δαμαλίτη , ενημέρωσε του συμπατριώτες μας για ποιό λογο και για ποιά πράξη σου έναντι του κυρίου Τζανή κατηγορήθηκες και καταδικάστηκες ;;;

  • ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ;;;;
  • ΓΙΑ ΕΞΎΒΡΙΣΗ ;;;
  • Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;;;;

Υ.Γ: Δικαίω νόμος ού κείται, ανόμοις δε και ανυποτάκτοις, ασεβέσι και αμαρτωλοίς.


μτφρ: Για τον δίκαιο δεν χρειάζεται ο νόμος αλλά για τους παράνομους και τους ανυπάκουους.