eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ:
 ''Να μην προτρέχετε να χαρακτηρίζετε ως δήθεν «παράνομες» τις εν λόγω αναδρομικές χρεώσεις''

Κε Γεωργόπουλε,

σε απάντηση της ηλεκτρονικής σας επιστολής,

αρχικά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για ένα άκρως πολύπλοκο διοικητικό ζήτημα, που αφορά στη στάθμιση από τη μία της δυνατότητας αναδρομικής ισχύος των κανονιστικών διοικητικών αποφάσεων (χρέωση ειδικού τέλους 80%) και από την άλλη της πρόθεσης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. περί ίσης τιμολογιακής μεταχείρισης των κατοίκων των πρώην δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Για την οριστική κρίση του ζητήματος αναμένουμε μέχρι σήμερα σχετική απόφαση του ασκούντος καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναφέρετε, αποτελεί γνωμοδότηση της εν λόγω υπηρεσίας σε αίτημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ουδόλως αποτελεί απόφαση...
...

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην προτρέχετε να χαρακτηρίζετε ως δήθεν «παράνομες» τις εν λόγω αναδρομικές χρεώσεις, γιατί δεν είναι κάθε θέμα από τη φύση του πρόσφορο για μικροπολιτική εκμετάλλευση και ιδίως όταν το εν λόγω ζήτημα αφορά στην τήρηση της νομιμότητας, στην πλευρά της οποίας εγώ προσωπικά έχω ταχθεί από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μου.

Να είσαστε βέβαιος ότι με την λήψη της όποιας απόφασης εκ μέρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με το θέμα, θα ενημερωθείτε και εσείς και όλοι οι συμπολίτες μας άμεσα και το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. θα αποφασίσει για όποια περαιτέρω ενέργεια απορρέει από αυτή.

Επειδή το ερώτημά σας έχει δημοσιοποιηθεί στον ηλεκτρονικό τύπο, σας ενημερώνω ότι η παραπάνω απάντηση θα δημοσιοποιηθεί με ανάλογο τρόπο.
Με τιμή,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Ιωάννης Πάλλης