eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

'' ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΑΝΙΔΟΥ ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ; ''

Ένα Έγγραφο - Ντοκουμέντο για το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και τα περιφερειακά Ιατρεία της Ερμιονίδας που έμεινε κι αυτό στο συρτάρι του κ. Καμιζή!
 
Ήρθε στα χέρια μας το παρακάτω έγγραφο - ντοκουμέντο και θεωρούμε καθήκον μας να το δημοσιεύσουμε για να το προσθέσουμε στον δημόσιο διάλογο που έχει προκύψει στην περιοχή μας για το Κέντρο υγείας Κρανιδίου.
Το παρακάτω έγγραφο είναι μια επιστολή που απέστειλε το 2008 στους Δημάρχους, ο κύριος Καμιζής Δημήτριος Διευθυντής τότε του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου , αναδεικνύοντας και ζητώντας λύση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας .
Στην παρακάτω επιστολή του  κ. Καμιζή μπορείτε να δείτε και τους αποδέκτες που την έχει κοινοποιήσει.
Τα Ερωτήματα που τίθενται και δημιουργούνται με αυτή την επιστολή σε συνδυασμό με την σημερινή κατάσταση θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι λίγο <<περίεργα και σκοτεινά>>.

Π.χ:- Γιατί τότε το 2008 ζητούσε απο τους Δημάρχους να βοηθήσουν στην λύση των προβλημάτων του Κ.Υ.Κ ενώ 2,5 χρόνια μετά (το 2011) ο ίδιος άνθρωπος ο κ. Καμιζής με την Θεσμική ιδιότητα του Δημάρχου Ερμιονίδας και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, τα άφησε άλυτα να χρονίζουν, να σέρνονται και οι ασθενείς να ταλαιπωρούνται;

Λέτε ενδεχομένως κάποιους/ον να τους βόλευε αυτή η ''ανοικοκύρευτη'' κατάσταση του Κέντρου Υγείας;
Λέτε τότε κάποιοι να σφετερίστηκαν πολιτικά την κατάσταση;;;;

Πάντως, κατα την άποψη μας αυτό είναι το Μεγαλο ΓΙΑΤΙ που ταλανίζει και πλανάται στην περιοχή μας!
Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και πρέπει να δωθούν απαντήσεις.
Ο κύριος Σφυρής Δήμαρχος Κρανιδίου τότε και το Δημοτικό Συμβούλιο ,(όπως φαίνεται παρακάτω) ανταποκρίθηκε χωρίς πολιτικές εμπάθειες στα αιτήματα του τότε Διευθυντή στο Κ.Υ.Κρανιδίου ψηφίζοντας τα αιτήματα στο Δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος , εμείς εδώ απ΄το Εικονοσκόπιο δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και να παραβλέψουμε το Ιατρικό λειτούργημα και την Ιατρική προσφορά όλων των Γιατρών ανεξαιρέτως, που πέρασαν απο το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. 

Τώρα, ΑΝ ορισμένοι χρησιμοποίησαν το Κ.Υ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ώστε να έχουν πολιτικό όφελος, είναι <<άλλο καπέλο αυτό>>!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ