eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

'' Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ''

Γιάννης Δημαράκης - Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας

Σεβαστοί Πατέρες
Κυρία Μπενάκη, Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων
Κύριε Πρόεδρε του Ερμιονικού Συνδέσμου
Αγαπητοί Συμπατριώτες

    Με τον Ερμιονικό Σύνδεσμο με συνδέουν δεσμοί συναισθηματικοί διότι αφενός έχω υπάρξει μέλος του Ερμιονικού Συνδέσμου και αφετέρου διότι η οικογένεια Κατσογεώργη διατηρούσε πάντα ισχυρούς δεσμούς με τον Ερμιονικό Σύνδεσμο.
    Επίσης είχα άριστη συνεργασία και με τον αείμνηστο Πρόεδρο του Ερμιονικού Συνδέσμου Απόστολο Γκάτσο και με τον νυν Πρόεδρο Γιάννη Σπετσιώτη από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης, στην οποία υπηρέτησα 15 χρόνια.
    Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμιονικού Συνδέσμου για την εθελοντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο μέσω των αξιόλογων δράσεων που κατ’ έτος επιτελούν.
    Τους ανθρώπους, που εργάζονται για το καλύτερο του ανθρώπου ο Βολταίρος τους αποκαλεί «παραδειγματικούς ανθρώπους» και νομίζω ότι ο όρος αυτός ταιριάζει στα μέλη του Ερμιονικού Συνδέσμου.
    Όσον αφορά τη σημερινή παρουσία μου εδώ ως εκπροσώπου του Δήμου Ερμιονίδας με ικανοποίηση θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι έχουμε επιτύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων.
    Η Ερμιόνη μας σήμερα είναι πλέον καθαρή, όπως είναι και όλη η Ερμιονίδα. Και αυτό δεν ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Έγινε με μεγάλη προσπάθεια, με επίπονη εργασία, με σωστό σχεδιασμό, μεθοδικότητα και οργάνωση.
    Ο Δήμος μας, παρά τα πενιχρά οικονομικά που διαθέτει, θα στέκεται αρωγός στις ποιοτικές εκδηλώσεις του Ερμιονικού Συνδέσμου στην Ερμιόνη.
    Μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου κ. Σφυρή θα ήθελα να...

... ευχηθώ στον Πρόεδρο, στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλους εσάς να έχετε μια καλή - δημιουργική χρονιά και να προσφέρετε για το καλύτερο του ανθρώπου.