eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

''Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ''ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''

''Ο ΜΕΞΗΣ <<ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ>>''
Ο Κοινοτικός σύμβουλος Ερμιόνης ο Παναγιώτης ο Μέξης βάζει πάλι το χέρι του και καθαρίζει...αυτή την φορά την υπόθεση <<επισκευη του Δημαρχείου Ερμιόνης>>.
Μέσα απο τον προσωπικό του λογαρισμό στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) δίνει την δική του Ερμηνεία αποκαλύπτοντας πολλά...!!! βάζοντας στην θέση τους όλους αυτούς που αναμοχλεύουν όλη την ώρα θέματα για τα οποία έχουν άγνοια όπως λέει ο πρ. Αντιδήμαρχος με αποτέλεσμα να <<σκοντάφτουν>> συνεχώς.
 Ιδιαίτερα όμως αναφέρεται σ΄αυτόν που προφανώς καθ΄υπόδειξη τα αναπαράγει γράφοντας τα διαστρεβλωμένα ενώ δείχνει να συνεχίζει να μην σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και βέβαια γι΄αυτην που σήμερα γίνεται ο λόγος και είναι η 170/2013 του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου (Κρανίδι)...
Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ Πανος Μέξης  απευθυνόμενος όπως μας είπε στους τότε <<ευαίσθητους>> εκπαιδευτικούς καταγγέλοντες αλλά και στους σημερινους που αναπαράγουν το θέμα μας δήλωσε:
<<Πάντως οι ίδιοι μελετητές που υπέγραφαν τους λογαριασμούς του Έργου ''Επισκευή Δημαρχείου Ερμιόνης'' συνεχίζουν και σήμερα να κάνουν τις μελέτες για λογαριασμό του Δήμου Ερμιονίδας με εντολή Δημάρχου.Γιατί δεν τους καλείτε να σας λύσουν και να σας εξηγήσουν τις απορίες;Λέτε η νέα διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας να συνεχίζει(σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) τυχόν οικονομικές ατασθαλίες και σκάνδαλα; 
Μήπως; Λέτε ; Γιατί ; >>
Μ΄αυτά και μ΄αυτά το <<βαρύ πυροβολικό της Ερμιόνης>> και Δημοτικός κοιν. Σύμβουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σ΄όλους αυτούς που δεν σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ενώ βαράει με πίεση...την καμπάνα σ΄αυτόν που χυδαιολογεί συστηματικά και μάλιστα πρόσφατα κατδικάστηκε πρωτόδικα σε 6 μήνες φυλάκιση για χυδαίες αναρτήσεις.
Σε περίπτωση λοιπόν που δεν επανέλθει στην τάξη και δεν ανακάλέστούν χθεσινές δημοσιευμένες φράσεις (π.χ καμουφλάρισμα - σκανδαλο) που αφορούν την θητεία που ήταν τότε Δ.Σ και αντιδήμαρχος, επιφυλάσσεται ο ίδιος για τις επόμενες κινήσεις του.
Εμείς τούτη την ώρα απο το Εικονοσκόπιο σας δημοσιεύουμε μερικά λόγια αλλά και το χαρακτηριστικό τραγούδι και (πασίγνωστο)βίντεο με την εν λόγω σκεπή που <<πόσταρε>> στον προσωπικό του λογαριασμό το ''αγαπημένο παιδί του λιμανιού'' , ένας απ΄τους πιο αποτελεσματικούς αντιδημάρχους και δυναμικούς δημοτικούς συμβούλους(όπως λέγεται) που έχουν περάσει απ΄την τοπική αυτοδιοίκηση της Ερμιονίδας.
Περισσότερα όσοι είστε φίλοι του στο facebook.
Λέτε να έχουμε τίποτε άλλα;;;Ιδωμεν...
Επιμέλεια: Εικονοσκόπιο
 
<<ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ.>>