eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

''Η Κοπή της Πίττας του κυνηγετικού συλλόγου Κρανιδίου για το 2012''

''Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ''ΕΚΛΕΙΣΕ'' Μ΄ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ...''

Ρεπορταζ-Επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο:Μίλτος Ιωαννίδης
 
Ο Κυνηγετικός σύλλογος Κρανιδίου νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έκοψε την Βασιλόπιττα στα γραφεία που διατηρεί στο Κρανίδι. Τα μέλη του συλλόγου αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος και συνεχάρηκαν τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Καλλιάνο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Θέμης Τσοκανάς  που ευχήθηκε "το 2012 να είναι τα πάντα στη ζωή μας με μέτρο" εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον του τόπου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Καλλιάνος-ο μακροβιότερος πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου- στην τοποθέτηση του, ευχαρίστησε θερμά τους συναδέλφους του κυνηγούς, (τόσο από πλευράς του όσο και εκ μέρους του Δ.Σ. ) για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς τον Απρίλη θα παραδώσει την σκυτάλη της προεδρίας. Θέση την οποία  υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία επί σειρά Ετών. 

Ο Δημήτρης Καλλιάνος στο eikonoskopio news:
"Ευχαριστώ τους κυνηγούς της Ερμιονίδας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια''

O απερχόμενος-και μακροβιότερος πρόεδρος-του κυνηγετικού συλλόγου, μίλησε στο eikonoskopio news αναφέροντας ότι :
"Τα μέλη του συλλόγου προσήλθαν στην κοπή της πίττας μας. Για μένα αυτό είναι ιδιαιτέρα συγκινητικό καθώς στις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλη δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυνηγούς της Ερμιονίδας που όλα αυτά τα χρόνια με τίμησαν  με την εμπιστοσύνη τους και με αναδείκνυαν πρώτο σύμβουλο. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και έπραξα το έργο το οποίο μου ανέθεσαν. "  
Ακόμη ο κ. Καλλιάνος δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στο νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί επισημαίνοντας: 

"Είμαι σίγουρος ότι ο νέος πρόεδρος και το  νέο Δ.Σ. θα δείξει σεβασμό στην φύση και στα θηράματα. Θα είμαι κοντά τους. Θα είμαι κοντά στον κυνηγετικό σύλλογο γιατί τον πονάω και τον αγαπάω. Κατά συνέπεια η βοήθειά μου και η στήριξη μου, είναι εκ των ουκ άνευ".




ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS:
το μέλος του Εικονοσκοπίου και Δημοσιογράφος Μίλτος Ιωαννίδης