eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

''Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα η Χριστιανική Αδελφότητα Κυριών Ερμιόνης "Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων"

''Μια κατάμεστη αίθουσα χειροκρότησε θερμά την πρωτοβουλία της νεολαίας!''


Ρεπορτάζ για το eikonoskopio News: Μίλτος Ιωαννίδης
 
H Χριστιανική Αδελφότητα Κυριών Ερμιόνης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία της στα Μανδράκια Ερμιόνης παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή, του αντιδημάρχου Ερμιονίδας Σταύρου Κούστα, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης Γιάννη Κρητσωτάκη, του π. Ιωάννη Σαρρή-που είναι και επίτιμος πρόεδρος της Αδελφότητας- καθώς και των κληρικών της περιοχής μας Ιωάννη Αμπελά Δημήτρη Αμπελά και Δημήτρη Βλάσση ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Θεολόγος κ. Κοσμάς Γεωργίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και πολλά χρόνια οι Κυρίες της Αδελφότητας έχουν αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση θέτοντας στο επίκεντρο τoν άνθρωπο και τις ανάγκες του. Όπως μας είπαν Οι Κυρίες της αδελφότητας θα συνεχίσουν να συμπαρίστανται ενεργά σε όσους συμπολίτες  έχουντην ανάγκη μας και γι αυτό τον λόγο ζήτησαν την στήριξη των πολιτών της Ερμιονίδας, υπενθυμίζοντας μας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην καλοκαιρινή εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του 5ου διεθνούς φεστιβάλ Ερμιονίδας.

Μια κατάμεστη αίθουσα χειροκρότησε θερμά την πρωτοβουλία της νεολαίας!

Ο λόγος φυσικά για την βραδιά "Charity Night Loving and Giving" που διοργανώθηκε στο Casa Dei στα Μανδράκια της Ερμιόνης στις 28/12/2011.
Από  την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 1000 Ευρώ το οποίο παρέδωσε ο Σούλης Γαννώσης στην  (νέα) Πρόεδρο της αδελφότητας κα. Μαντίκα Καισαρέα. Ο σκοπός ένας και ιερός:
Να βοηθηθεί μια άπορη Οικογένεια της Ερμιονίδας. Να τονισθεί ότι είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που οι Νεολαία της Ερμιονίδας στέκεται αρωγός στην φιλανθρωπική δράση των μελών της Χριστιανικής Αδελφότητας των Κυριών της Ερμιόνης και ευχή όλων είναι να γίνει θεσμός η αξιέπαινη-κατά γενική ομολογία- πρωτοβουλία των νέων της περιοχής μας καθώς έχει τύχει της  αμέριστης συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας. Και πως να γινόταν διαφορετικά άλλωστε όταν τέτοιες αυθόρμητες εκδηλώσεις που είναι πέρα και πάνω από κάθε είδους πολιτικές σκοπιμότητες, αποτελούν -δίχως άλλο- αφορμή για αισιοδοξία μια και στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήττονται καθημερινά ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας στους οποίους είναι χρέος μας να συμπαρασταθούμε.
Tο eikonoskopio Tv  (που ήταν και χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς του Charity Night) ετοιμάζει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με πολλά πλάνα και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις το οποίο και θα προβληθεί τις επόμενες μέρες.
eikonoskopionews.blogspot.com