eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

''Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΖΟΥΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

'' ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΑ ''

''Σας το είπα και σας το ξαναλέω τα  σκουπίδια είναι σοβαρό πρόβλημα δεν λύνονται με επαναστάσεις της παρδαλής γραβάτας και των κόκκινων παππουτσιών, με λόγια και κορώνες μέσα από τα blog.
Θέλουν ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Η επιτυχία του τέως Δήμου Ερμιόνης ήταν η ανάθεση των σκουπιδιών σε ιδιώτη.Να μου το θυμηθείτε, θα συρθείτε χωρίς επαναστάσεις και άλλοθι!Στη στρατηγική του Δήμου Ερμιόνης.''

διαβάστε την Επιστολή του Αν. Λεμπέση
Αγαπητοί Συνδημότες,

Παρακολούθησα από το διαδίκτυο την εισήγηση του αντιδημάρχου αρμοδίου για τα σκουπίδια κ. Σταύρου Κούστα αλλά και τις απαντήσεις και τοποθετήσεις του Δημάρχου κ. Καμιζή, στο μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών.
Με συγχωρείτε αλλά θα τους απαντήσω με την γλώσσα που ξέρω να απευθύνομαι   σ΄ αυτούς που αποποιούνται τις ευθύνες τους και αλλάζουν ανάλογα με τις περιστάσεις την θέση τους.  Σ΄ αυτό το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών αυτοί που δεν φταίνε είναι οι Δημότες μας.  Φταίμε εμείς οι Δήμαρχοι της Αργολίδας, ο Νομάρχης, ο Περιφερειάρχης γιατί από το 2000 μέσω της ΑΝΑΑΡ δεν μπορέσαμε να βρούμε την λύση.
Άκουσα τον κ. Κούστα να λέει:
<< πληρώνουμε τις ολέθριες πολιτικές των πρώην ΔήμωνΚρανιδίου και Ερμιόνης>> κουνώντας το δάχτυλο του   χωρίς ντροπή χωρίς να κοκκινίζει για τον Δήμο Ερμιόνης.
Θυμήθηκα την  τοποθέτησή του ένα χρόνο πριν τότε σαν μέλος της κίνησης πολιτών στο Λένα Μάρη,  τότε που ήθελε να τρυπώσει σε συνδυασμό.
 βλέπε πινακάκι :

                Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010
                        Βαρύγδουπα λόγια από και προς, τα στελέχη της Κίνησης Πολιτών Ερμιόνης, στην συγκέντρωσή τους στο ΛΕΝΑ – ΜΑΡΙ.
.

Σταύρος Κούστας: «Ο Σφυρής έχει γλώσσα τεχνοκρατική και αληθείας…»
  

Στην συνεδρίαση προχθές άλλαξε την αληθινή του τεχνοκρατική του γλώσσα Τσιρίζοντας  προς τον  κ. Σφυρή, την αποτυχία του δώδεκα μήνες τώρα για τα σκουπίδια.
Ο κ. Σφυρής όμως του απάντησε τεχνοκρατικά και με γλώσσα αλήθειας  <<Σταύρο μην λες ηλιθιότητες>>.
  
Αυτός λοιπόν ο αληθινός επαναστάτης αντιδήμαρχος

βλέπε πινακάκι από το blog που διαθέτει

Σταύρος Κούστας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου

Ερμιονίδας

"Η αλήθεια είναι πικρή... 
Αλλά είναι επαναστατική...¨
¨Δεν θα με αλλάξει ο Δήμος...
Εγώ θα τον αλλάξω
...¨
Υπερασπίζομαι τον Άνθρωπο!!!
Διεκδικώ για τον Πολίτη!!!

Αυτός λοιπόν ο αληθινός επαναστάτης αντιδήμαρχος των σκουπιδιών, με την παρδαλή γραβάτα και τα κόκκινα παπούτσια,  αυτός  που η μοναδική του επανάσταση κι επιτυχία είναι η προσπάθεία του να παίρνει  πάντα την πρώτη θέση στην περιφορά του επιταφείου και στην  περιφορά της ιερής εικόνας σε κάθε εορτή, καμαρώνοντας και τεζάροντας το ανάστημα του μέσα απο το λευκό του ΤΟ ΠΑΛΤΟ.

Την έκανε την αληθινή επανάσταση του!!!!!!!! Τον γέμισε τον Δήμο Ερμιονίδας με παράνομες ανεξέλεγκτες χωματερές.

Αυτός λοιπόν ο αληθινός επαναστάτης αντιδήμαρχος των σκουπιδιών  κουκούλωσε με σκουπίδια τον δεματοποιητή μέσα και έξω από την περίφραξη, ενώ τον  παρέλαβε μόνο με δέματα, τον κατάντησε να του τα ρίχνει χύμα και να τον λειτουργεί όποτε αυτουνού του αρέσει και όποτε αυτός θέλει.

Κάτι το πιο σοβαρό : κατόρθωσε αυτός ο αληθινός επαναστάτης των σκουπιδιών μέσα σε 12 μήνες να καταγγελθεί ο Δήμος Ερμιονίδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος για παράνομες χωματερές και τη λειτουργία του Βιολογικό καθαρισμού Κρανιδίου.

Αγαπητοί Συνδημότες,
Δεν φταίει αυτός.
Εσείς τον κατατάξατε με την ψήφο σας τελευταίο επιτυχόντα σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο της Ερμιόνης (στις εκλογές του 2006 είχε καταταγεί 6ος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερμιόνης).
Αυτόν λοιπόν τον <<επιτυχημένο>> Αντιδήμαρχο που άλλαξε τον Δήμο !!!!!!.
Ο κ. Καμιζής δεν έλαβε υπόψιν του την ψήφο σας και κατάταξε αυτόν τον Δημοτικό σύμβουλο, δεύτερο στην ιεραρχία του Δήμου Ερμιονίδας και αμέσως τον προσέλαβε  και τον μάντρωσε κι αυτόν στην αυλή του!

Η πρώην Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιόνης ανανέωσε την ισχύ των περιβαλλοντικών   όρων   του Βιολογικού καθαρισμού Ερμιόνης  μέχρι την 31/12/2015.
Ερωτώ τον κ. Δημήτρη Καμιζή υπάρχει έγκριση περιβαλλοντικών όρων στον Βιολογικό Κρανιδίου;;;;  είναι σε ισχύ;;;;;; 

Aν η Ευρωπαϊκή Ένωση κ΄ Καμιζή και κ΄ Κούστα επιβάλει πρόστιμο μετά την καταγγελία  ποιος θα τα πληρώσει ;;;;; οι Δημότες μας;;;; 

Πριν ένα χρόνο κ΄ Καμιζή και κ΄ Κούστα κουνάγατε το δάχτυλο τσιρίζοντας για τα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα του δεματοποιητή  τι έγινε τώρα ελάφρυναν τα βαρέα μέταλλα;;;;  δεν είναι επικίνδυνα τώρα;;;;;  

Μήπως όμως και αυτά ανάλογα με την δημοτική  αρχή, βαραίνουν !!! και ελαφραίνουν;;;Δηλαδή βαρέα μέταλλα το 2010 και ελαφριά μέταλλα το 2011;; Εξηγήστε τα μας όμως  επιστημονικά για να τα καταλάβουμε  και εμείς.
Δήμαρχε Κύριε Καμιζή η χωματερή του Κρανιδίου στα Δισκούρια  που ανέφερες ότι θα γίνει οικόπεδα!!!! αυτή έχει πονέσει του Ερμιονιτες.
Αυτή η χωματερή του Κρανιδίου στα Δισκούρια  με τη λειτουργία της μόλυνε το καλύτερο νερό της Ερμιόνης με βακτηρίδια το 1996.
Από αυτή τη χωματερή του  Κρανιδίου στα  Δισκούρια  ξέφυγε η φωτιά το 1998 κατάστρεψε καλλιέργειες έκαψε και τον πύργο στα Βουλγαρέικα.
Βλέπε πινακάκι
                                                           E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com 
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010
''ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ......''
ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
'' ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ
ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ''
      
Σας το είπα και σας το ξαναλέω τα  σκουπίδια είναι σοβαρό πρόβλημα δεν λύνονται με επαναστάσεις της παρδαλής γραβάτας και των κόκκινων παππουτσιών, με λόγια και κορώνες μέσα από τα blog.
Θέλουν ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Ο δεματοποιητής είναι μια προσωρινή λύση για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποφυγή των προστίμων, αλλά πρέπει να λειτουργήσει σωστά μεχρι να βρεθεί  η οριστική λύση.
Η επιτυχία του τέως Δήμου Ερμιόνης ήταν η ανάθεση των σκουπιδιών σε ιδιώτη.
Να μου το θυμηθείτε, εκεί θα συρθείτε χωρίς επαναστάσεις και άλλοθι!Στη στρατηγική του Δήμου Ερμιόνης.

Καλή χρονιά
Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης