eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

'' ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε στις 9/1/ το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου όπου και συζήτησε με τα εκεί στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα σημαντικά.......... προβλήματα υποστελέχωσης, ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και αυτό της στέγασης, καθώς το κτήριο που στεγάζεται σήμερα το Α.Τ. Κρανιδίου δεν ανταποκρίνεται στις προβλεπόμενες προδιαγραφές και παρουσιάζει τεράστια προβλήματα τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πολίτες.
Στη συνέχεια, ο κ. Ανδριανός επισκέφθηκε το ΙΚΑ Κρανιδίου, για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση να καταργηθεί, και τόνισε την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του, καθώς μεταξύ άλλων η ευρύτερη περιοχή έχει έντονη οικονομική δραστηριότητα, με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλες υποδομές στον τουριστικό και ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα, που απασχολούν σημαντικό αριθμό εργαζομένων.
Ο κ. Ανδριανός, ο οποίος έχει αναδείξει τα δύο θέματα του Αστυνομικού Τμήματος και του ΙΚΑ Κρανιδίου με επανειλημμένες παρεμβάσεις στη Βουλή και Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τα ζητήματα αυτά και να ασκεί πιέσεις ώστε οι πολίτες του Κρανιδίου και ευρύτερα της Αργολίδας να απολαμβάνουν τις υποδομές και την ποιότητα των υπηρεσιών που δικαιούνται