eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

''Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ''



Ρεπορταζ-Επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο:Μίλτος Ιωαννίδης
Ο Α.Ο. Κρανιδίου-το μεσημέρι της Κυριακής- έκοψε την Βασιλόπιττα (στην καφετέρια BREAK) μέσα σε πανηγυρικό κλίμα λόγω της μεγάλης νίκης που πέτυχε η ομάδα (στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της  κατηγορίας Α Ε.Σ.Κ.Α.Κ. Ανδρών) εκτός έδρας επί του Αργοναύτη Νέας Κίου με σκορ 59-58 με το νικητήριο καλάθι να σημειώνεται στο...
.... τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με χρυσό σκόρερ τον Γιώργο Πουλή ! Πλέον μετά και από αυτό το αποτέλεσμα,  ο Α.Ο. Κρανιδίου εδραιώθηκε και... φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας  καi μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο σε ένα "ματς-φωτιά" θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Ερμιόνης την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Λεωνιδίου.Και με νίκη θα βρεθεί σε....απόσταση βολής από την κορυφή μια και (η πολύ καλή) ομάδα του Λεωνιδίου μέχρι στιγμής δεν έχει γνωρίσει την ήττα καθώς προελαύνει  στο πρωτάθλημα έχοντας ισάριθμες νίκες στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει. Πάντως ο Α.Ο. Κρανιδίου με την δύναμη της έδρας και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, μπορεί να νικήσει κάνοντας σχέδια...κορυφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Κρανιδίου την δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας Παντελής Κολυμπάδης και Ευάγγελος Γουζούασης,  η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου κα. Δήμητρα Μονά, ενώ ευχάριστη ήταν η εικόνα-της κατάμεστης αίθουσας- με τους μικρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου (συνοδευόμενοι από τους γονείς τους), να αντικατοπτρίζουν το μέλλον της ομάδας καθιστώντας έτσι επιτακτική την ανάγκη της κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Κρανίδι. Να τονισθεί ότι στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αθλούνται 120 παιδιά. Μάλιστα μαζί με την Ανδρική και Γυναικεία ομάδα, οι αθλητές του Συλλόγου ξεπερνούν τους 150. Δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τους ιθύνοντες του Συλλόγου,
Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Ιάσονας Λάμπρου κερδίζοντας ως δώρο μια Βίντεο κάμερα, Τέλος, οι υπεύθυνοι της καφετέριας "BREAK" δώρισαν μπάλες μπάσκετ στην ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίου. 

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Κρανιδίου κ. Αναστάσιος Τόκας, αναφέρθηκε στις προσπάθειες-εδώ και πολλά χρόνια -που γίνονται από τους ιθύνοντες του Συλλόγου, ευχαριστώντας προσωπικά τους: Δημήτρη Μίζη, Μάκη Πουλή, Γιάννη Δαγρέ, Αντώνη Ευαγγελόπουλο, Δημήτρη Φλωράκη,  και Δημήτρη Φασιλή προσθέτοντας ότι "όλοι έχουν συμβολή στην ανάπτυξη της δυναμικής του Συλλόγου". Ακόμη ο κ. Τόκας, υποστήριξε την ανάγκη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Κρανίδι. Τέλος ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στους αθλητές του Α.Ο. Κρανιδίου εκφράζοντας την εμπιστοσύνη που έχει στο ταλέντο τους και τις ικανότητες τους πάνω στο παρκέ.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS:
το μέλος του Εικονοσκοπίου και Δημοσιογράφος Μίλτος Ιωαννίδης