eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

'' ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''


Απορούμε με αυτή τη διαφάνεια και τη νομιμότητα που επικαλειται συνέχεια ο κ Καμιζής. Τρομερή εντύπωση προκαλεί όταν αναφέρεται και <<εγκαλείται>> ο Λυκειάρχης Κρανιδίου κ Δημαράκης ο οποίος δεν εκλήθη όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του στο Δ.Σ  για θέμα που τον αφορούσε ενώ απ΄την άλλη είδαμε ξαφνικά να εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά τη συνταξιοδότηση του ο συμπαθέστατος πρώην Διευθυντής κ Μαρκαντώνης..

Το ερωτηματικό που προκύπτει είναι αν ο κύριος Δήμαρχος γνώριζε απο πριν την παρουσία του κ Μαρκαντώνη ή ήταν μια τυχαία εμφάνιση ;;Γιατί δεν κάλεσε τον κ. Δημαράκη που ήταν και ο κατ΄ εξοχήν υπέυθυνος για να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα ; Μήπως θέλησε να αποφύγει κάτι;;Ποια ήταν η σκοπιμότητα  να συζητηθεί αυτό το θέμα στο Δ.Σ εφόσον δήλωσε αναρμόδιος ο κ Δήμαρχος;;;Μήπως τελικά ήταν <<σικέ το παιχνίδι>> απο την Δημοτική αρχή για άλλους λόγους;


Εγώ πάντως που παρακολούθησα τη συνεδρίαση, άκρη δεν έβγαλα αντιθέτως είδα να κρύβονται πολλά ενώ παρατήρησα Δημοτικούς συμβούλους αρμόδιους στα θέματα αυτά να τήρούν σιγή ιχθύος.

Περίεργο δεν σας φαίνεται;

Θα δημοσιευθεί όλη η αλήθεια στην ιστοσελίδα του Δήμου για το θέμα αυτό ή θα υπάρξει για άλλη μια φορά σιωπή;;
Για να δουμε....