eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ Η ΕΡΜΙΟΝΗ !

Δαμιανός Μ. Κουτούβαλης - Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας:

''Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο καθαρά!''


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Αισθάνομαι  την  ανάγκη  να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό , τους εργαζόμενους του Δήμου, τους φίλους και εθελοντές που καθημερινά εργάστηκαν και προσπάθησαν να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή. Έγιναν αποψιλώσεις και καθαρισμοί στις τρεις εισόδους της Ερμιόνης.

-Τοποθετήθηκαν τραπεζοειδείς κάδοι σε πέντε σημεία περιμετρικά της Ερμιόνης για την εναπόθεση βαρέων και ογκωδών αντικειμένων με στόχο την  καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

-Τοποθετήσαμε press container ανακύκλωσης, στην είσοδο του γηπέδου της Ερμιόνης για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της περιοχής μας.

- Καθαρίσαμε και ασπρίσαμε τις γειτονιές της Ερμιόνης.

- Αποψιλώσαμε και ασπρίσαμε όλη την παραλιακή ζώνη της πόλης, καθώς και την Αγία Ερμιόνη και το αλσύλιο ‘’Μπίστι’’.

- Φτάνοντας στις ημέρες της Παναγίας, νοικοκυρέψαμε το παραδοσιακό πλακόστρωτο και τη διαδρομή από τις εκκλησίες μας ως το λιμάνι.

- Στολίσαμε το μνημείο Ηρώων, για να υποδεχτούμε μαζί με τους συνδημότες και επισκέπτες, την περιφορά της ιερής εικόνας της Παναγίας.

Κατά τους θερινούς μήνες, παρά τη μεγάλη τουριστική προσέλευση και τους χιλιάδες επισκέπτες που επέλεξαν την περιοχή μας για τις διακοπές τους και παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε τον Δήμο μας καθαρό και νοικοκυρεμένο.

Πιστεύω οι συνδημότες μας και οι επισκέπτες μας να έμειναν ευχαριστημένοι.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο καθαρά, πιστοί στις δεσμεύσεις μας να δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας δίπλα στον δημότη, δίπλα στον πολίτη, προσφέροντάς του έργο και υπηρεσίες.

Χρόνια Πολλά με υγεία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Δαμιανός Μ. Κουτούβαλης

Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας