eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Δεν λογαριάζω αυτούς που βγάζουν «σπυράκια» γι’ αυτό το θρησκευτικό και πολιτιστικό κόσμημα της Ερμιόνης, τον Αγ. Γεράσιμο''

- Τους προκαλώ αν έχουν τα κότσια να τσακιστούν να προσβάλουν στη Δικαιοσύνη το συμβόλαιο παραχώρησης.

- Καλά, αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος γιατί δεν μαθήτευσε στη Σχολή Γονέων της Παναγίας ώστε να μάθει μεταξύ άλλων και τους Κανονισμούς της Εκκλησίας;

- Μα καλά, αυτός ο ιστορικός, αυτός ο συγγραφέας, γνώστης των Κανονισμών της Εκκλησίας, αυτός που συχνά πυκνά αρθρογραφεί στο μπλοκ του Μάκη ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα για τα εξωκλήσια της περιοχής μας ΓΙΑΤΙ αφήνει τον μπλόγκερ να εκτίθεται;;;


- Πληροφορώ αυτόν τον παθιασμένο παλιό συμμαθητή μου, τον Μάκη ότι γι’ αυτές τις δήθεν απάτες που με κατηγορεί θα ΞΑΝΑΦΑΜΕ λουκουμάδες στ’ Ανάπλι και θα ξανανεβούμε τις σκάλες του Μεγάρου. Να κάνει λίγη υπομονή.


 


Αγαπητοί συνδημότες,

Πριν απαντήσω σ’ αυτόν τον παθιασμένο αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο και σ’ αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτόν, πρώτα θα τους φρεσκάρω την μνήμη τους αναδημοσιεύοντας αποσπάσματα από την δικαστική απόφαση κοκκινίζοντας τις αποκαλύψεις που έκανε ενώπιον της Έδρας του Δικαστηρίου, αυτός ο παλιός συμμαθητής μου, ο Μάκης.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Να γνωρίζουμε το πάθος και τις κραυγές της ψυχής, του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου.


Αγαπητοί συνδημότες

Αυτοί οι λίγοι που βγάζουν «σπυράκια» όταν ακούν να αναφέρεται ο Λεμπέσης σ’ αυτά τα κοσμήματα που επί της Δημαρχίας του ανοικοδομήθηκαν, αυτά που στολίζουν την Ερμιόνη, αυτά που έγραψαν ιστορία. 

Δηλαδή οι εκκλησίες του Αγ. Γερασίμου και του Αγ. Νικοδήμου καθώς και ο Μύλος στο Μπίστι και ο Μύλος στο Κρόθι. Τα έργα αυτά έγιναν πάντα με την σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών Συμβούλων.

Αυτοί οι λίγοι που εκμεταλλεύονται τούτο το πάθος του συμμαθητή μου, αυτήν την κραυγή της ψυχής του και τον ωθούν να μιλάει για ντροπές, για θεσμούς, για δήθεν απάτες δίχως να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και δίχως σεβασμό στα Θεία να του επιτρέπουν να καταφέρεται κατά του συμβολαίου παραχώρησης του Ιερού Ναού του Αγ. Γερασίμου στον ενοριακό Ναό της Παναγίας, το οποίο συμβόλαιο είναι δήθεν παράνομο!!!

Καλά, αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος γιατί δεν μαθήτευσε στη Σχολή Γονέων της Παναγίας ώστε να μάθει μεταξύ άλλων και τους Κανονισμούς της Εκκλησίας;

-Μα καλά, αυτός ο ιστορικός, αυτός ο συγγραφέας, γνώστης των Κανονισμών της Εκκλησίας, αυτός που συχνά πυκνά αρθρογραφεί στο μπλοκ του Μάκη ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα για τα εξωκλήσια της περιοχής μας ΓΙΑΤΙ αφήνει τον μπλόγκερ να εκτίθεται;;; 

Και στη συνέχεια ο ίδιος ο μπλόγκερ εκθέτει τον συγκεκριμένο ιστορικό χωρίς να τον ονομάζει, φωτογραφίζοντάς τον;;;

- ΓΙΑΤΙ αυτός ο ιστορικός δεν πιάνει από το αφτί αυτόν τον παθιασμένο αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο και να του εξηγήσει ότι για να λειτουργήσει ιερέας σε εξωκλήσι πρέπει πρώτα να έχει παραχωρηθεί το εξωκλήσι σε ενοριακό Ναό ή Ιερά Μονή.

Όλα τα εξωκλήσια της Ερμιόνης έχουν παραχωρηθεί.

Αγαπητοί συνδημότες

Εγώ πήρα απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιόνης και διευκόλυνα τις διαδικασίες ώστε να κτιστεί αυτό το κόσμημα στο Κρόθι, η εκκλησία του  Αγ. Γερασίμου και το Δασαρχείο με τη σειρά του συνεκτίμησε αυτή την απόφασή μας και  έδωσε την έγκρισή του και παραχώρησε τον χώρο.

Δεν λογαριάζω αυτούς που βγάζουν «σπυράκια» γι’ αυτό το θρησκευτικό και πολιτιστικό κόσμημα της Ερμιόνης, τον Αγ. Γεράσιμο και ωθούν αυτόν τον παθιασμένο συμμαθητή μου «γιατί δεν σπούδασε» να βγάζει αυτές τις κραυγές ψυχής ότι δήθεν είναι απάτη η παραχώρηση του χώρου στην ενορία της Παναγίας.

Τους προκαλώ αν έχουν τα κότσια να τσακιστούν να προσβάλουν στη Δικαιοσύνη το συμβόλαιο παραχώρησης.

Τέλος πληροφορώ αυτόν τον παθιασμένο παλιό συμμαθητή μου, τον Μάκη ότι γι’ αυτές τις δήθεν απάτες που με κατηγορεί θα ξαναφάμε λουκουμάδες στ’ Ανάπλι και θα ξανανεβούμε τις σκάλες του Μεγάρου. Να κάνει λίγη υπομονή.


Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

     του τέως Δήμου Ερμιόνης