eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Από τότε που την πέταξα ΟΞΩ από τον Συνδυασμό μου, όπου αυτή έθεσε υποψηφιότητα οι ψηφοφόροι την καταμαύρισαν ''

- Το περίγελο γι’ αυτήν, είναι αυτό το μαύρο φούμο που της έριξαν οι σύντροφοί της όταν τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.


Αγαπητοί συνδημότες,

Αν και δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ σοβαρά σήμερα με αυτήν την αμελητέα πολιτική ποσότητα, παρόλα αυτά θα το πράξω.

Από τότε που την πέταξα όξω από τον Συνδυασμό μου, τον «Λεμπεσισμό» όπως τον αποκαλεί αυτή, συνηθίζει κατά καιρούς να κατηγορεί τον «Λεμπεσισμό».

Όμως όπου αυτή έθεσε υποψηφιότητα οι ψηφοφόροι την καταμαύρισαν. Δηλαδή και στην Α/θμια Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Β/θμια Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα.

Το περίγελο γι’ αυτήν, είναι αυτό το μαύρο φούμο που της έριξαν οι σύντροφοί της όταν τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε νικήθηκε κατά κράτος από μία Κυρία από τα Δίδυμα, μια δασκάλα, με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, ήθος και ηθική, η οποία και εκλέχτηκε στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Βλέπετε αποσπάσματα από δημοσίευμά μου της Τρίτης 5/8/2014 με τίτλο: «Ανάργυρος Λεμπέσης: Όταν η “πολιτική κιβδηλεία” και ο “χαφιεδισμός” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάνε χεράκι-χεράκι …».



Δημοσιεύω την πρόσκληση της τότε δ/ντριας του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης προς τον τότε αντιδήμαρχο του Δήμου Ερμιόνης και σημερινό Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης του Δήμου ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κύριον Παναγιώτη Μέξη.






Εις το επανιδείν...


Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης