eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εξαίρετου επιστήμονα Λίνου Μπενάκη, ο οποίος αγάπησε την Ερμιόνη ''



Αγαπητοί συνδημότες,
Πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εξαίρετου επιστήμονα Λίνου Μπενάκη, ο οποίος αγάπησε την Ερμιόνη και βοήθησε ώστε να αναδειχθούν πολλά θέματα που αφορούν την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης μας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου.

Ο Λίνος Μπενάκης υπήρξε σύζυγος της συμπατριώτισσάς μας πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Ακαδημαϊκού κας Άννας Ψαρούδα Μπενάκη. Στην σύζυγό του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Την ίδια ημέρα πριν από εννέα χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος δάσκαλος, ιστορικός, συγγραφέας Απόστολος Γκάτσος, ο οποίος ως Πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου είχε μεγάλες επιτυχίες.
  
Αγαπητό Εικονοσκόπιο αναδημοσίευσε από το σεντούκι σου δημοσίευμα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου 2017 για να θυμηθούμε βλέποντας την εντοιχισμένη πλάκα μέσα στο σχολείο πότε και από ποιον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου επισκευάστηκε το Καποδιστριακό Σχολείο.
Βλέπε την 1244/1980 οικοδομική άδεια στο όνομα του Ερμιονικού Συνδέσμου.

Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης

1.      Πέρασαν τέσσερα χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο Απόστολος Γκάτσος (!2/10/2017): http://eikonoskopionews.blogspot.com/2017/10/blog-post_17.html

2.      Στο μοναδικό Μπίστι γιόρτασαν σήμερα πρωτομαγιά οι δημότες της Ερμιόνης:  http://eikonoskopionews.blogspot.com/2010/05/blog-post_69.html