eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΣΣΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ EUROBASKET ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ...

 ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

''Με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ στο eurobasket και στα γήπεδα της Κωνσταντινούπολης ο Ανάργυρος Λεμπέσης Θυμάται...

Δύο φίλοι της Ερμιόνης και του Ανάργυρου Λεμπέση που έχουν προσφέρει σε εκδηλώσεις του τόπου μας αφιλοκερδώς, θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα(ο καθένας απ΄το δικό του μετερίζι) στη νέα προσπάθεια που καταβάλει η εθνική ανδρών για να έχει μια καλή παρουσία στην Κωνσταντινούπολη όπου και διεξάγεται η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση EUROBASKET 2017.

Ο Κώστας Μίσσας απο την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή , ως καθοδηγητής των ελλήνων παιχτών της Εθνικής Ανδρών 

απο αριστερά:Κώστας Μισσας Γιάννης Κρητσωτάκης ,Γιώργος Βασιλακόπουλος , Αν Λεμπέσης(Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης) , Δημ. Σφυρής(πρ Δήμαρχος Κρανιδίου-σημερινός Δήμαρχος Ερμιονίδας)

 

και βέβαια

ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής Βαγγέλης Ιωάννου , ένας φίλος με προσφορά στην Ερμιόνη, η εθνική μας φωνή, το εθνικό μας βελούδινο μικρόφωνο θα μας μεταφέρει στους δέκτες μας απ΄την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, το πάθος, την ένταση και τον παλμό των παιχνιδιών που θα αγωνιστεί η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.''

 

''ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ...ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ''

Ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Αν Λεμπέσης δίνει την αναμνηστική 
τριήρη στον Κώστα Πολίτη ομοσπονδιακό προπονητή Εθνικής Ελλάδος
μπάσκετ( στη χρυσή ομάδα του 1987 )

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Αγαπητό μου Εικονοσκόπιο είδα το άρθρο σας που είχατε για τον Α.Ο.Ε για την απονομή κυπέλλου και μεταλλείων στην πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων.Παρευρέθηκα κι εγώ πρώτη φορά σαν απλός φίλαθλος μετα απο πρόσκληση του συλλόγου.
Ενιωσα μεγάλη συγκίνηση.

1ον)Για το κλειστό γυμναστήριο κόσμημα για την Ερμιονίδα δωρεά της Μαριάννας Βαρδή Βαρδιννογιάννη.

2ον)Γιατί είμαι κι εγώ ιδρυτικό μέλος του Α.Ο Ε. Ευχαρίστησα και συνεχάρη απο τα βάθη της ψυχής μου τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές και αθλήτριες και τους ευχήθηκα να φτάσουν ψηλά.
Ευχομαι στον πρόεδρο, στα μέλη του Δ.Σ σε αθλητές και προπονητή πάντα επιτυχίες!
Σας δημοσιεύω φωτογραφίες σε μια απο τις μεγάλες στιγμές που έχει γνωρίσει το Γυμναστήριο με την επίσκεψη μέγαλων παραγόντων του Μπάσκετ και την προσωρινή διοκητική επιτροπή του Α.Ο.Ε.
Και επειδή πολλοί μιλούν για προβολή τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα στη συγκεκριμένη εκδήλωση να ευχαριστήσω και δύο απο εσάς τους Θωμά Σκούρτη και Νίκο Οικονομόπουλο που έχετε προβάλλει την Ερμιονίδα πρώτοι απ΄όλους κι έξω απ΄ τα όρια της Ερμιονίδας σ΄ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.
Γιατι εσείς ξέρετε απο προβολή, γιατι εσείς ξέρετε απο τηλεόραση και τύπο , γιατί εσείς είστε οι ειδικοί!
Δώσατε ηχηρό παρόν με την παρουσία σας και προβάλλατε στην δημόσια τηλεόραση εκτός απο όλες τις άλλες και την τότε εκδήλωση που τίμησαν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ όπως οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
(Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Εχει διατελέσει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA Εurope).

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Το όνομά του έχει συνδεθεί με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 1987.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ
Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών.
 
Ανάμεσα στους Ανάργυρο Λεμπέση και Γιάννη Κρητσωτάκη το μεγάλο αφεντικό του Ελληνικού και Ερωπα'ι'κού Μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος υπογράφει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που δώρισε στον φίλο του Δήμαρχο Αν. Λεμπέση









ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης