eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΟΥΡΝΩΝ

Σταύρος.Α.Γεωργίου Προς Δήμο Ερμιονίδας:
 ''Σας προτείνω να ορισθει συνέλευση όχι αύριο μεθαύριο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην οποία θα μιλήσουν οι κάτοικοι των Φούρνων παρουσία και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης του δήμου Ερμιονίδας για να ακουστούν και άλλα προβλήματα τα οποία τρέξανε/τρέχουνε στούς Φούρνους ώστε να δρομολογηθούν οι λύσεις τους δημοκρατικά.''

Βλέποντας τις ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΕΡ του Δήμου Ερμιονιδας  και τις δηλώσεις των Δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ερμιονίδας.Α πευθύνωμαι στον Δήμαρχον του Δήμου Ερμιονίδας να μας απαντήσει για τον πεντάμηνον λογαριασμό που αρχισε απο τις :12Απριλιου εως τις:10Σεπτεμβρίου2017.

Γιατί σε ορισμενους κατοίκους των Φούρνων ηταν τσουχτερός.Εσείς δήμαρχε είσται υπεύθυνος για την καλή λειτουργία τηε ΔΕΥΑΕΡ και αυτό το έχεται δηλώσει υπεύθυνα για τί πράτει η Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ .

Και αυτό φαίνεται απο την ανοικτή επιστολή του ανεξαρτοποιημένου πλέον αντιδημάρχου  της παραταξής σας κ.Γιάννη Δημαράκη για κάτι παρόμοιο θέμα με την ΔΕΥΑΕΡ(λόγοι υπερβολικών εξόδων σε περίοδο κρίσης).

Ο λογαριασμος κατανάλωσης έκλεισε με πεντάμηνο και κατα συνέπεια θα πρέπει να είναι φουσκωμένοι και υπερκοστολογημένοι άνω των εκατό κυβικών.Οταν όμως κάτοικος  φουρνιώτης ερώτησε την διεύθυνσην τις ΔΕΥΑΕΡ  στις 14 Απριλίου2017 γιατί μετρήσατε????, η ΔΕΥΑΕΡ απάντησε λόγω καλοκαιριού θα μετρηθεί η κατανάλωση νερού στις=1ΟΑυγουστου2017 για να εϊναι η κατανάλω ση μικρή μεχρι εδώ η απάντηση ακούγεται φιλική. 

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Και το βασικότερο κανένας Φουρνιώτης δεν γνώριζε το γιατί????. 

Οταν όμως πλήσίασε η ημερομηνία τέλος Αυγούστου  όπου επρεπε να μετρηθούν τα νερά για να ξέρουν τι θα πληρώσουνκαι ήδη περπάταγε η αρχή του Σεπτέμβρη ρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ γιατί δεν μετρήθηκε το νερό η απάντηση ήταν''ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο κος.ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣΤΗΝ ΠΕΡΙ ΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'' <<ωραία απάντηση μπράβο σας>>. 

Eαν δήμαρχε για κάθε προσφυγή δεν μετράτε τα νερά αυτή η δικαιολογία είναι πατάτα .Ερωτώ το γνωρίζετε τι έχει γίνει???.   

Και ξαναρωτώ τα νερά της υπόλοιπης επαρχιας πότε τα μετρήσατε???
Φυσικά κανονικά τετράμηνο και ότι ήθελε προκύψει.

Ξαναεπανέρχομαι στην καταμέτρηση τις υποτιθέμενης καταμέτρησης τις 10Αυγούσ του που δεν έγινε ο κύριος πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ επικαλέσθηκε ότι εγινε ένα απρόσμενο γεγονός με τον συχωρεμένο υδρονομέα ,φυσικά λυπηρό για όλη την κοινωνία μας.Ερωτώ τόσο δύσκολο ήταν να μετρηθουνε τα περίπου  150 τεμάχια ρολόγια.
Γνωρίζετε πως μετράγαμε τα ρολόγια στους Φούρνους έβγαινε ο πρόεδρος με έναν σύμβουλο και σε τρείς ώρες είχανε τελειώσει <<ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ  ΣΕ ΠΑΤΑΤΑ>>.

Οσο με τις υπόλοιπες δικαιολογίες που είπε η ΔΕΥΑΕΡ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς για να μειωθεί ο πέμπτος μήνας και αυτό μπορούσε να γίνει.Επειδή ομως το χαράτσι θα πέσει σας προτείνω να ορισθει συνέλευση όχι αύριο μεθαύριο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην οποία θα μιλήσουν οι κάτοικοι των Φούρων παρουσία και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης του δήμου Ερμιονίδας για να ακουστούν και άλλα προβλήματα τα οποία τρέξανε/τρέχουνε στούς Φούρνους για να δρομολογηθούν οι λύσεις τους δημοκρατικά.  

  Σταύρος.Α.Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ.