eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Τάσος Λάμπρου:Η Δικαίωση της Προσφυγής μας και η Επιλογή της «Θυσίας» από τον κ. Δημήτρη Σφυρή



Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες,

έπρεπε να περάσουν 5 ολόκληροι μήνες για να δικαιωθεί η προσφυγή της παράταξής μας κατά της παράνομης σύνθεσης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ.

Μετά από 3 Ορθές Επαναλήψεις της απόφασης 76/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, που έγιναν με ευθύνη του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή, ο οποίος προσπαθούσε να διορθώσει το ηθελημένο λάθος του, σύρθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σε λήψη απόφασης με την οποία δικαιώνει την προσφυγή μας και τις υποδείξεις μας.

Συγκεκριμένα, από την 29η Μαρτίου 2017 και με τρεις συνεχόμενες Ορθές Επαναλήψεις, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας άλλαζε αυθαίρετα και παράνομα την σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτό ο τέως Πρόεδρος Θερμησίας και Τ. Σύμβουλος ο κ. Ηλίας Κατσάβελλας.

Αρχικά λοιπόν, στην πρώτη απόφαση ο κ. Ηλίας Κατσάβελλας ήταν αναπληρωματικό μέλος.

Στην δεύτερη Ορθή Επανάληψη του Δημάρχου ο κ. Ηλίας Κατσάβελας έγινε τακτικό μέλος και απλός Δημότης.

Και στην τρίτη Ορθή Επανάληψη του Δημάρχου ο κ. Ηλίας Κατσάβελλας έγινε τακτικό μέλος και ο τέταρτος αιρετός εκπρόσωπος της πλειοψηφίας.

Στο τέλος λοιπόν, ύστερα από δεύτερη προσφυγή της παράταξής μας και ενώ είχαν προηγηθεί απειλές, λεονταρισμοί και συκοφαντίες κατά του προσώπου μου, ο κ. Σφυρής ανακάλυψε την παρανομία του και εξανάγκασε τον αιρετό εκπρόσωπο της πλειοψηφίας κ. Ηλία Κατσάβελλα σε μια παραίτηση για προσωπικούς λόγους!!!

Σύρθηκε λοιπόν στην δικιά μας προσφυγή και υπόδειξη, ότι πρέπει η πλειοψηφία να έχει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ 3 αιρετούς εκπροσώπους και όχι 4 και 2 δημότες και όχι 1 και απομάκρυνετον κ. Ηλία Κατσάβελλα, ενώ παρέμειναν οι κ.κ. Ι. Πάλλης, Π. Αποστόλου και Γ. Τσεγκής, προκειμένου να είναι νόμιμο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ.

Το περίεργο για τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σφυρή, που δείχνει το μέγεθος της διπροσωπίας του και της υποκρισίας του, είναι ότι κατά την 3η Ορθή Επανάληψη, ενώ εισηγήθηκε την νόμιμη σύνθεση του Δ.Σ. του ΔΕΥΑΕΡ, επικαλούμενος υποκριτικά και το νόμο(δηλαδή 3 αιρετοί της πλειοψηφίας και 1 της μειοψηφίας),

στο αποφασιστικό παραπλάνησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας και το οδήγησε να ψηφήσει μια παράνομη σύνθεση για το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ με 4 αιρετούς εκπροσώπους της πλειοψηφίας (Ι. Πάλλης, Π. Αποστόλου, Γ. Τσεγκής και Η. Κατσάβελλας) και κανέναν αιρετό εκπρόσωπο της μειοψηφίας.

Δηλαδή είχαμε μια απόφαση παράνομη και άκυρη.
Βλέπε την εν λόγω απόφαση:







Για να διορθωθεί αυτή η παράνομη και άκυρη απόφαση, έπρεπε ο Δημήτρης Σφυρής να θυσιάσει κάποιον από τους 4 αιρετούς εκπροσώπους της παράταξής του.

Η επιλογή της θυσίας ενός από αυτούς τους τέσσερεις αιρετούς (Ι. Πάλλης, Π. Αποστόλου, Γ. Τσεγκής και Η. Κατσάβελας),ήταν καθαρά δική του.

Εμείς προτείναμε την ανάκληση της απόφασης 76/2017 3η Ορθή Επανάληψη και λήψη νέας απόφασης για νέα σύνθεση με νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. της αμαρτωλής και καταχρεωμένης ΔΕΥΑΕΡ, όπως την αποκαλούσε στο παρελθόν ο κ. Σφυρής.



Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας