eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους Σουηδούς Διοργανωτές και Παίκτες της γνωστής Τηλεοπτικής Σειράς Eternal Glory κατά την διάρκεια της Παραδοσιακής γιορτής της Τσέτας στο Πόρτο Χέλι.





 Γράφει ο Απόστολος Λαδάς, Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Ερμιονίδας

















Πάρα πολύς κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωση














Στο επίκεντρο των τηλεοπτικών μέσων η Ερμιονίδα και το Πόρτο Χέλι λόγω της παρουσίασης των Σουηδών Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών και της Κρατικής Σουηδικής Τηλεόρασης, για τα γυρίσματα της διάσημης σε όλο το κοινό των Σκανδιναβικών Χωρών, τηλεοπτικής σειράς "Eternal Glory", αντίστοιχης με το Ελληνικό "Survivor".






Σκηνές από τις τηλεοπτικές λήψεις στο κτήριο Μίληση



Με αφορμή την παραδοσιακή εορτή της" Τσέτας"  στο Πόρτο Χέλι, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, δόθηκε η ευκαιρία στην Σουηδική Τηλεόραση και τα Ελληνικά Τηλεοπτικά δίκτυα, να απαθανατίσουν αυτή την εκδήλωση, που αναδεικνύει την πολιτισμική κληρονομιά της Περιοχής μας, και να απαθανατίσουν επίσης την αποχαιρετιστήρια τελετή των Σουηδών διοργανωτών και παικτών της σειράς.






Σκηνή από το καλοστημένο καφενείο και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κ. Σφυρή





Ο υπεύθυνος παραγωγής της σειράς κ. Pontus Gardinger με τον διάσημο παρουσιαστή  Micke Leignegard και πίσω η Σουηδική αποστολή






Οι κύριοι συντελεστές από πλευράς Δήμου Ερμιονίδας, υπεύθυνοι για τον Τουρισμό,κ.κ. Απόστολος Λαδάς και Μανώλης Τριγκάκης, μαζί με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ.Δημήτρη Σφυρή, ευχαρίστησαν θερμά την Σουηδική Αποστολή για την επιλογή της Περιοχής μας μεταξύ άλλων Ελληνικών και ξένων περιοχών, για την άριστη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.



Ο υπεύθυνος παραγωγής της σειράς κ. Pontus Gardinger ευχαριστεί τον Δήμαρχο τους υπεύθυνους τουρισμού  και όλους όσοι βοήθησαν να γυρισθεί αυτή η σειρά.







Από την πλευρά της η Σουηδική Αποστολή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Υπεύθυνους Τουρισμού για την άψογη συνεργασία, την υποδειγματική φιλοξενία, τον επαγγελματισμό και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.



Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί μια άψογη παραγωγή, χωρίς προβλήματα και κατά ομολογία τους, η καλύτερη που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, στην διάρκεια των τελευταίων ετών.

Το απόσταγμα αυτής της συνεργασίας, είναι η δημιουργία δεσμών φιλίας και εκτίμησης μεταξύ της Σουηδικής και της Ελληνικής ομάδας.

Οι Σουηδοί υποσχέθηκαν ότι η Περιοχή μας θα τύχει μέγιστης προβολής σε όλες τις Σκανδιναβικές Χώρες, γεγονός που θα ωφελήσει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα τον Τουρισμό της Περιοχής μας.

Το γεγονός της παρουσίας των Σουηδών Παγκόσμιων Πρωταθλητών και Ολυμπιονικών, εξασφαλίζει μεγάλη ακροαματικότητα στις Χώρες που προβάλλεται και ως εκ τούτου μεγιστοποιεί την προβολή της Περιοχής μας.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι κατόπιν παρεμβάσεών μας, έγιναν λήψεις σε όλες σχεδόν τις περιοχές του Δήμου μας, με αποτέλεσμα να προκύψει μια ευρεία προβολή όλης της Ερμιονίδας μας, και όχι μόνο ενός συγκεκριμένου τόπου.

Προσθήκη λεζάντας





Ο κύριος κ. Pontus Gardinger δίδει αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σφυρή και στους κκ.κ Απόστολο Λαδά και Μανώλη Τριγκάκη




Αναμνηστηκή φωτογραφία μετά την ανταλλαγή δώρων με τους κύριους συντελεστές της Σουηδικής  αποστολής