eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΥΑΕΡ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Σχετικά με τα ερωτήματα που θέτει ο κ. Αναστάσιος Λάμπρου έχουμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Α) Με αναλυτική ανακοίνωση μας την 20-09-2016 σας ενημερώσαμε για την Απόφαση ΑΔΣ 132/2016, με την οποία το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. αποφάσισε ομόφωνα να γίνει καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα Ναυπλίου, ώστε να αποδοθούν ευθύνες για τη μη έκδοση των λογαριασμών της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης για τα έτη 2012-2013-2014. Σκοπός είναι να δοθεί τέλος στο ζήτημα αυτό και να αποδοθούν οι ευθύνες στα σωστά πρόσωπα.

Β) Ο Γεν. Γραμματέας της Αποκ. Διοικ. Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου αναφέρει σαφώς στο έγγραφό του, ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. σχετικά με το θέμα αυτό (σημ. έκδοση λογαριασμών Δ.Ε. Ερμιόνης και ενσωμάτωση του πρόσθετου ειδικού τέλους 80%) είναι νόμιμες, εκτελεστές και παράγουν έννομα αποτελέσματα. Επίσης καλούσε το Διοικητικό Συμβούλιο να λάβει απόφαση για τη μη έκδοση των επίμαχων λογαριασμών και τη συνακόλουθη μη βεβαίωση των οφειλομένων ποσών, πράξεις οι οποίες δύναται να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της απιστίας και όχι να προσφύγει η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Γ) Το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. θεωρεί το θέμα λήξαν και παρακαλούμε πολύ να μην ταλαιπωρείτε και διχάζετε για ακόμα μία φορά τους δημότες των πρώην Δήμων Ερμιόνης και Κρανιδίου, μόνο και μόνο για να κάνετε μικροπολιτική, αφού εσείς ευθύνεστε καθ’ ολοκληρίαν σαν προηγούμενη Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τη μη έκδοση των λογαριασμών κατά τη θητεία σας.
Όσον αφορά τον πόλεμο λάσπης και τη διάδοση ψευδών στοιχείων τον τελευταίο καιρό, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα πτοηθούμε από τους κακόβουλους κριτές μας και ότι η συνολική προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού για την αναμόρφωση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστεί με απώτερο στόχο την οικονομική, τεχνική και διοικητική ανάπτυξη της επιχείρησης.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης