eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜ.ΣΦΥΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ κ. ΔΙΟΝ. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.

 ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜ.ΣΦΥΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ κ. ΔΙΟΝ. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.

Μετά την συνάντηση με τον διοιηκητή του ΙΚΑ κ. Καλαματιανό, η επιτροπή, αποτελούμενη απο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, την αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κα Μαρκέλα Μπίμπα, τον Δημ. Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μπαλαμπάνη. Στην συνάντηση ήσαν ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιαννης Γκιόλας και ο πρώην βουλευτής του Σύριζα και στέλεχος του ΛΑΕ κ. Θαν. Πετράκος.
Ο δκτής του ΙΚΑ δεσμεύτηκε ότι έως ότου δημιουργηθεί ο νεος φορέας Ασφάλισης το ΙΚΑ θα παραμείνει ως έχει και θα συζητηθεί στον νέο φορέα η λειτουργία του και οι αρμοδιότητες του.
Ο Δήμαρχος κ. Σφυρής δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει το υποκατάστημα και ότι θα βρεθεί χώρος με ενοίκιο 500€ και σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα στεγάσει το ΙΚΑ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι της Ερμιονίδας.