eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

'' ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ΚΟΛΑΦΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ''

  '' ΑΠΑΝΤΗΣΗ «ΚΟΛΑΦΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ''
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''
<< * Ένα κοινωνικό απόβλητο σαν τον ίδιο, ένας επαίτης της δημόσιας μεταφοράς του, ο χειρίστου αισθητικής γελωτοποιός και γελοίος, ο πλουσιότερος των απανταχού καρπαζοεισπρακτόρων, δεν έχει καμιά σχέση με την αξιοπρέπεια, μια ακόμη άγνωστη λέξη για το εν λόγω υποκείμενο.
**Η αθλιότητα του υποκειμένου αυτού, και η παντελής έλλειψη δημοκρατικού ήθους και ανδρισμού, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο αξιοθρήνητο ιστολόγιό του υπάρχει απολύτως ελάχιστος χώρος για απάντηση και σχόλια και –το χειρότερο- μας υποδεικνύει ότι τα σχόλια θα εγκρίνονται –δηλαδή θα λογοκρίνονται- από το ίδιο το υποκείμενο! Δημοκρατία, όχι αστεία!
***Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα απαντήσω. Νομίζω ότι καμιά απάντηση δεν πρόκειται να αναστρέψει την ανήκεστο ηθική κα διανοητική βλάβη του. Τα υπόλοιπα, δια της νομικής οδού.>>


'' ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΗ''


Εις απάντησιν…..
Με αφορμή πρόσφατη δημοσίευση φέροντος άρθρωση διπόδου όντος σε ιστολόγιο, έχω να απαντήσω τα εξής:


1) Είναι ίδιον του γνήσιου βλακός να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσει ούτε το είδος, ούτε τη σκοπιμότητα, της εκδήλωσης στην οποία παρευρίσκεται. Η εκδήλωση της 15ης Φεβρουαρίου δεν ήταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου υποψήφια βουλευτής υπήρξα, αλλά μια συγκέντρωση πολιτών η οποία στόχο είχε την έκφραση υποστήριξης του ΟΧΙ του ελληνικού λαού προς τις δυνάμεις υποταγής της χώρας. Κατ’ αυτήν την έννοια ο λόγος ανήκε στους πολίτες και όχι στην υποψήφια βουλευτή. Αλλά δεν υπάρχει καμία προσδοκία κατανόησης από ένα ομιλούν υποκείμενο το οποίο υπήρξε το θλιβερό πολιτικό απολειφάδι ενός διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ, ένας πειθήνιος σκύλος, ο οποίος γαύγιζε και έγλειφε κατ’ εντολήν. Ένας αμισθί δούλος των σκοπιμοτήτων και της κομματοκρατίας. Και ως γνήσιος βλαξ, ουδέν ημείφθη! Η έννοια της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών του είναι άγνωστη, όπως άλλωστε και πολλά άλλα πράγματα. 


2) Μίλησε επίσης για την κυρία με το λακαρισμένο μαλλί. Του υπενθυμίζω ευγενώς ότι η λέξη «κυρία» του είναι άγνωστη επίσης και ως έννοια και ως συναναστροφή. Δε γνωρίζω με τι είδους «κυρίες» συναναστρέφεται –αν υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που να βάζει ακαθαρσίες στο τραπέζι του και να συναναστρέφεται τέτοιου είδους υποκείμενα-, αλλά θέλω να του δηλώσω σε όλους τους τόνους ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ΚΥΡΙΑ και είμαι πανευτυχής που δεν είμαι στην εκτίμησή του. Θα ανησυχούσα αν ένα τέτοιο δίποδο με εκτιμούσε. Ένα κοινωνικό απόβλητο σαν τον ίδιο, ένας επαίτης της δημόσιας μεταφοράς του, ο χειρίστου αισθητικής γελωτοποιός και γελοίος, ο πλουσιότερος των απανταχού καρπαζοεισπρακτόρων, δεν έχει καμιά σχέση με την αξιοπρέπεια, μια ακόμη άγνωστη λέξη για το εν λόγω υποκείμενο. Και χρησιμοποιώ το ουδέτερο γένος διότι ο ανδρισμός «απέλιπεν» αυτόν, όπως ο Θεός Αντώνιον! Δεν ανέχομαι τον παραμικρό υπαινιγμό για την ιδιότητά μου ως κυρίας από ένα άθλιο παράσιτο, τον Κουταλιανό, τον καταγέλαστο. Εν αντιθέσει με αυτό το υποκείμενο, δε θα προβώ σε καμιά δήλωση για την προσωπική του ζωή, αν και βρίθει αθλιότητας. Μας χωρίζει χάος. 


3) Όσον αφορά στην ορθογραφία της φράσης «κυβερνόν» κόμμα, θα του δωρίσω –γνωστός επαίτης άλλωστε όπως προείπα- τη γραμματική της αρχαίας ελληνικής, ώστε να πληροφορηθεί ότι πρόκειται για τη μετοχή «κυβερνών, κυβερνώσα, κυβερνών» της αρχαίας ελληνικής. Άλλωστε όταν λειτουργούσε ως προαγωγός της –τέως; Νυν;- συζύγου του διεκδικώντας ως δικαίωμά του την παράνομη μεταπώληση φωτυτυπιών «για να βγάζει κάτι για τον κόπο του», δεν προλάβαινε να ρίξει μια ματιά στην ορθογραφία. 


Τώρα ως διάσημος άεργος, έχει χρόνο να διορθώνει ορθογραφικά λάθη. Τον ευχαριστούμε για την απίστευτη προσοχή με την οποία φιλοδώρησε το κείμενό μας. Ήταν, ως φαίνεται, άκρως ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο φωνήεν.

Θέλω επίσης να τονίσω, ότι ως σκληρά και νόμιμα εργαζόμενη, παρέδωσα το άρθρο μου νωρίς το πρωί, το οποίο έγραψα αργά το βράδυ, μετά την εργασία μου.


4) Και για να έρθουμε στις «ιστορικές» γνώσεις, να μας παρουσιάσει το πτυχίο του, ώστε να υποκλιθούμε στον κριτικό της ιστορίας. Οι αυτόκλητοι δημοσιογραφίσκοι, οι καρικατούρες δικτατορίσκων που πιστεύουν ότι ο βουλευτής «καπελώνει» τους πολίτες, οι κοινωνικώς ανύπαρκτοι και οι λασπολόγοι θα υποστούν και τις νομικές συνέπειες.


5) Η αθλιότητα του υποκειμένου αυτού, και η παντελής έλλειψη δημοκρατικού ήθους και ανδρισμού, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο αξιοθρήνητο ιστολόγιό του υπάρχει απολύτως ελάχιστος χώρος για απάντηση και σχόλια και –το χειρότερο- μας υποδεικνύει ότι τα σχόλια θα εγκρίνονται –δηλαδή θα λογοκρίνονται- από το ίδιο το υποκείμενο! Δημοκρατία, όχι αστεία!
Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα απαντήσω. Νομίζω ότι καμιά απάντηση δεν πρόκειται να αναστρέψει την ανήκεστο ηθική κα διανοητική βλάβη του. Τα υπόλοιπα, δια της νομικής οδού.
Με την εκτίμησή μου προς όλους τους υπολοίπους, πλην αυτού.


Μαρίνα Κούτση

ΥΓ. Προτίθεμαι επίσης να του γράψω και τη μετάφραση του κειμένου, διότι , ακόμα και μετά τη δέκατη ανάγνωση, δε θα έχει κατανοήσει το περιεχόμενο. Άλλωστε, και από το άρθρο μου ούτε μια γραμμή δεν αντελήφθη. Οι συμβουλάτορές του και οι «κυρίες» της βρόμικης αυλής του για μια ακόμη φορά τον κατέστησαν γελοιωδέστερο των γελοίων! Τα θερμά μου συλλυπητήρια.