eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών:


«Το αποτέλεσμα είναι καθαρό και βεβαίως σεβαστό από όλους.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο παραμένει η αποκατάσταση της σταθερότητας, η αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε στην οικονομία και την κοινωνία αυτούς τους μήνες, η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την ανάκαμψη και την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση. Το έργο που αναλαμβάνει η νέα κυβέρνηση είναι βαρύ και δύσκολο. Δεν επιτρέπει καμία απολύτως παρέκκλιση προς τον λαϊκισμό, την ανευθυνότητα, τα πειράματα στην πλάτη των Ελλήνων. Η νέα κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει στην πράξη πως έχει ωριμάσει, και βεβαίως οφείλει να μην επαναλάβει τα
καταστροφικά λάθη της προηγούμενης περιόδου.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε για μια ακόμη φορά την προεκλογική μάχη με κύριο όπλο την ειλικρίνεια. Είμαστε περήφανοι γιατί εμείς δεν καταφύγαμε στο ψέμα, στη λάσπη, στην εξαπάτηση των πολιτών. Χτίζοντας πάνω σε αυτές τις αρχές, πρέπει να δούμε από δω και πέρα ακόμα πιο αποφασιστικά πώς θα ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ιδιαίτερα στην Αργολίδα, η Νέα Δημοκρατία διατήρησε την πρωτιά. Είναι μια σημαντική επιτυχία, μεγάλη τιμή και βαριά ευθύνη. Και θέλω γι’ αυτό να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τους συμπολίτες μου με αίσθημα ευθύνης, αναδεικνύοντας τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και συμβάλλοντας στην επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων, στην προώθηση των αναγκαίων έργων, στην διόρθωση των μεγάλων κοινωνικών αδικιών της κρίσης».