eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

''ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ''

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
   Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κρανιδίου, που συνεδρίασε την 28η.5.2013, ημέρα Τρίτη συγχαίρει τον αθλητή  του Α.Ο. Ερμιόνης κ.Τζανή Αντώνιο για την πρόσκλησή του στην Εθνική Ομάδα Παμπαίδων στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.
  Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε  την οικογένεια του Αντώνη Τζανή για την υποστήριξη που του παρέχει όλα  αυτά τα χρόνια στις επίπονες μα τόσο επιβεβλημένες για την επίτευξη του σκοπού προπονήσεις.
  Το Δ.Σ, τέλος, τονίζει ότι η κατάκτηση των επιδιωκόμενων στόχων έρχεται  μετά από επιμονή, υπομονή, σοβαρότητα, μεθοδικότητα και πρόγραμμα. Ευχόμαστε στον Αντώνη Τζανή καλούς αγώνες και  επιτυχία σε ό,τι  οραματίζεται και με μια ευχή ακόμη: να ακολουθήσουν τον δρόμο του και άλλα παιδιά.
Με τιμή
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               Αναστάσιος ΤΟΚΑΣ                                                    Ελένη ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗ
 
  
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  Α.Ο.Κ
 
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κρανιδίου  μετά την επιτυχημένη παρουσία των κορασίδων του Συλλόγου στους αγώνες στη Λευκάδα, το τριήμερο 8-10 Μαϊου 2013, θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τις ενέργειές τους και την αμέριστη βοήθειά τους τον Δήμαρχο  Ερμιονίδας κ.Καμιζή Δημήτρη, την Πρόεδρο  της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κα Μονά Δήμητρα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας κ.Λάμπρου  Αναστάσιο, καθώς και όλα τα μέλη (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) της Κοινωφελούς  Επιχείρησης  Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου και ιδίως την κα Τουτουντζή Δήμητρα, που συνόδεψε την ομάδα στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου. 
 
Με τιμή
Το Δ.Σ.