eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

''ΤΟ BLOG ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ! ''

Ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού και της Γαρύφως(όπως αναφέρεται στην μήνυση κατά του) συνεχίζει να <<παρατυπεί>> δημοσίως εναντίον του Εικονοσκοπίου γράφοντας γεγονότα και συμπεράσματα με την δική του λογική.

Την γνωστή πλέον σε όλους λογική του <<βάλε-βγάλε του ανέβασε - κατέβασε>> και μετά μόλις καταγγέλονται στην δικαιοσύνη οι χυδαίες αναρτήσεις του αρχίζει τις μετάνοιες, τις συγγνώμες και τα στρογγυλέματα.

Το Εικονοσκόπιο έγραψε τις πληροφορίες του βάση των Εισαγγελικών και Δικαστικών Αποφάσεων και όπως θα διαπιστώσετε  οι πληροφορίες που αναφέρονται εδώ κι εδώ είναι πέρα για πέρα αληθινές.
Αυτό ισχύει βέβαια γι΄αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν καλά.
Οι άλλοι που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να διαβάζουν καλά βγάζουν τα συμπεράσματα τους έτσι όπως επιθυμούν και έτσι όπως θα ήθελαν να είναι. 
Πάμε τώρα στην αναρτηση εδώ κι όπως θα παρατηρήσετε δεν είναι σχόλιο του Εικονοσκοπίου αυτό, είναι κουίζ ενός αναγνώστη που σε καμία του λέξη δεν αναφέρει το όνομα του κ. Σταμάτη Δαμαλίτη διαχειριστή του blog ''Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει'' απλά και μόνον αποτυπώνει το Κουιζ δίνοντας βήμα στους αναγνώστες μας.
Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να φιμώνουμε τους αναγνώστες που γράφουν σε επιτρεπτά όρια και θέλουν να επιτρέπουμε να δημοσιεύουμε φωτογραφίες με χυδαίο περιεχόμενο κολάζ απεικονίζοντας φυσικά πρόσωπα.
Όχι! αυτό το Εικονοσκόπιο δεν θα το κάνει ποτέ, να βάλει μούρη φυσικού προσώπου με χυδαίο κολάζ. Άλλωστε γι΄αυτό καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση ο διαχειριστής του blog Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού και της Γαρύφως - Κάτοικος Ερμιόνης (όπως αναφέρεται στην μήνυση κατά του που υπεβλήθει την 23η/ 5 /2013).
Εμείς πιστεύουμε ότι οι Αστυνομικές αρχές εκτέλεσαν με το καλύτερο τρόπο και όπως αυτοί γνωρίζουν καλύτερα την Εισαγγελική παραγγελία της αυτόφωρης διαδικασίας.
Διευκρινίζοντας ότι στη φωτογραφία εδώ με τις χειροπέδες δεν απεικονίζεται ο κ Σταμάτης Δαμαλίτης είναι (μια φωτογραφία του διαδικτύου).Η φωτογραφία φανερώνει μια εικονική παραπομπή στην διακασία του αυτοφώρου όπως ορίζει ο νόμος.

Άλλωστε στο ρεπορταζ του Εικονοσκοπίου κι εδώ κι εδώ δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη χειροπέδες όπως θα δείτε.Εμάς όπως και τους αναγνώστες πιστεύουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει αν του έβαλαν και για πόσα λεπτά ή ώρες του φόρεσαν τις χειρόπέδες κατα την διαδικασία του αυτοφώρου.
Αυτό βέβαια το καταμαρτυρεί η φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος δεμένος με τις χειροπέδες στο κρεβάτι του Κεντρου υγείας.

Τώρα για το πόσα λεπτά ή ώρες του φορέσανε τις χειροπέδες, ας μας συγχωρέσει δεν θα πιστέψουμε αυτόν εμείς, θα πιστέψουμε γι΄αυτό το θέμα μόνο την Αστυνομική αρχή.

Επίσης για το θέμα της επιπλοκής στην υγεία του κατα την διάρκεια της κράτησης του που ο ίδιος κύριος Δαμαλίτης αναφέρει, εμείς σεβαστήκαμε αυτό το θλιβερό γεγονός και γι΄αυτο δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτό το θέμα.
Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορα να αναρρώσει!


Με έκπληξη όμως παρατηρήσαμε να μας κάνει μαθήματα για το τι θα γράψουμε ένας συνταξιούχος ψαράς.Εμείς όπως καταλαβαίνετε σας ενημερώσαμε καθαρά και σοβαρά για την πορεία της δικαστικής υπόθεσης του κυρίου Δαμαλίτη και την Εξάμηνη  φυλάκιση που του επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικέιο Ναυπλίου.

Δεν παίρνουμε τίποτα πίσω απ΄αυτά που γράψαμε!
Εμείς εδώ στο Εικονοσκόπιο δεν έχουμε μάθει να ανεβοκατεβάζουμε χυδαίες και διαστρεβλωμένες αναρτήσεις .
Ούτε μας πιάνει κανείς το χέρι και το μολύβι για να γράψουμε.

Εμείς κρίναμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τους πολίτες  και τους αναγνώστες μας γι΄αυτή την υπόθεση του κ. Σταμάτη Δαμαλίτη για τον σοβαρό λόγο ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κύριος Δημήτρης Καμιζής έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του να δίνει συχνά πυκνά συνεντεύξεις (π.χ εδώ) και να ενημέρωνει τους Δημότες της Ερμιονίδας μέσα απο το πρόσωπο του κ. Δαμαλίτη και το blog Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Χωρίς να ρωτήσει ο κ. Καμιζής(ως όφειλε σαν Δήμαρχος κατα την άποψη μας) αν έχει ο κύριος Δαμαλίτης  τα νόμιμα παραστατικά για να δημοσιογραφεί, να δημοσιεύει δημοτικά έγγραφα υψίστης σημασίας ή αν έχει τα νόμιμα παραστατικά και νόμιμα πτυχία του Κράτους για να τραβάει φωτογραφίες παρευρισκόμενος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ και να τις δημοσιεύει.Εμείς πάντως όλο αυτό το διάστημα το είχαμε επισημάνει με τον τρόπο μας στον Δημαρχο ότι αυτός ο κύριος Δαμαλίτης δεν είναι δημοσιογράφος ούτε και έχει κάποια σχέση με τα ΜΜΕ.Κι όμως ο κ. Δήμαρχος συνέχιζε τις συνεντεύξεις στο πρόσωπο αυτό που σήμερα γίνεται ο λόγος για την εξάμηνη πρωτόδικη φυλάκιση του για θέμα χυδαίας δημοσίευσης στο ίδιο blog που εμπιστευόταν ο κ. Καμιζής τις συνεντεύξεις του.
 Αυτός ήταν ο κύριος και μοναδικός λόγος που ασχοληθήκαμε με αυτό το δικαστικό θέμα - αυτόφωρο του κ. Δαμαλίτη σε δημοσίευμα με χυδαιολογίες και άλλα.
Σ΄αυτό το σημείο αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο δεν εμφανίστηκαν αυτοί οι <<συνήθεις ύποπτοι>>, οι γνωστοί άγνωστοι, οι περίεργοι και σκοτεινοί (για άλλους), να σχολιάσουν με στόμφο και απέχθεια στέλνοντας επιστολές ενάντια σ΄αυτό το χυδαίο και βδελυρό δημοσίευμα που έλαβε χώρα στο blog Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει και του Διαχειριστή αυτού κ. Σταμάτη Δαμαλίτη.
Πράγμα που έκαναν κατα το παρελθόν σε επιτρεπτά δημοσιεύματα και όχι σε χυδαία.

Η Φωτογραφία που αναρτήθηκε απο την γιορτή της ελιάς είναι προιόν και πνευματικό δικαίωμα του Εικονοσκοπίου.
Καθαρά και ξάστερα!
Εδώ στο Εικονοσκόπιο ξέρουμε να τραβήξουμε γνήσιες φωτογραφίες.Δεν είμαστε <<Κατσαπλιάδες Φωτογραφιών>>  να κλέβουμε φωτογραφίες απο άλλα blogs αλλάζοντας το νόημα τους.
ΕΠΑΝΑΛΆΜΒΑΝΟΥΜΕ  η φωτογραφία απ΄την γιορτή της ελιάς που δείχνει τον κύριο Δαμαλίτη (να φωτογραφίζει επάνω στο σκαλοπάτι της σκάλας που τινάζουν τις ελιές) και δημοσιεύτηκε στο Εικονοσκόπιο είναι πνευματικό δικαίωμα του Εικονοσκοπίου και τραβήχτηκε απο φωτογραφική μηχανή και όχι απο κινητό τηλέφωνο όπως συμπαιραίνει ο ίδιος ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης συνταξιούχος ψαράς.

Υ.Γ:Όσο για το ποιός είναι διαχειριστής στο Εικονοσκόπιο δεν θα δώσουμε αναφορά σε έναν συνταξιούχο ψαρά,πόσο μάλλον στον κύριο Δαμαλίτη.
Το blog Εικονοσκόπιο news είναι μια ομάδα όπως το έχουμε δηλώσει συχνά πυκνά που οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ πηγάζουν μέσα απο την συνεργασία του έμψυχου δυναμικού του.

Όλες οι άλλες στήλες π.χ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΜΕΡΑΣ - ΚΟΥΙΖ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΟΥΝ κ.α , όλα αυτά ανήκουν και είναι ιδέες των αγαπημένων μας αναγνωστών του Εικονοσκοπίου.

Πάντα όμως όλα αυτά δημοσιεύονται με έλεγχο και υπευθυνότητα  χωρίς να αναφέρονται ονόματα και χωρίς να δείχνουμε φυσικά πρόσωπα θίγοντας τα χυδαία(αλλάζοντας σώματα και βάζοντας φυσικά πρόσωπα συμπολιτών μας στην θέση τους) στις σατυρικές μας στήλες.
Σας ενημερώνουμε οτι ο Επαγγελματίας(με πτυχίο του Κράτους) Εικονολήπτης Επικαιρότητας και Τεχνών Θωμάς Σκούρτης είναι ο νόμιμος εκδότης και υπεύθυνος της μηνιαίας Εφημερίδας Εικονοσκόπιο και σας το φωνάζει(είναι εφοδιασμένος με όλες τις αδειοδοτήσεις και με όλες τις εφοριακές υποχρέωσεις προς την πολιτεία)

Κλείνοντας αφού το θέλει τόσο πολύ,αφού τον έχει πιάσει τόση πρεμούρα και αναφέρει το όνομα του Θωμά Σκούρτη όλη την ώρα τώρα τελευταία  ας το πούμε για άλλη μια φορά. Ο Θωμάς ο Σκούρτης είναι και αυτός ένα μέλος του blog Eikonoskopio και όταν γράφει κάτι το υπογράφει απο κάτω φαρδιά - πλατιά!

 ΕIKONOSKOPIO NEWS