eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αντί 'Ονομα....

Έχουμε γίνει ρόμπα στην ΕΕ.
 Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Ο κύριος Τούσας, από ό,τι διαβάζω, για άλλη μια φορά καταγγέλλει στην ΕΕ των καπιταλιστών τη χωματερή του Σταυρού, τάφρους που γεμίζουν λύματα, επεξεργασμένα απόβλητα βιολογικών σταθμών Κρανιδίου και Ερμιόνης που χύνονται ανεξέλεγκτα στους κάμπους και στις θάλασσες, λίμνες βοθρολυμάτων και άλλα ων ουκ εστί αριθμός......
...... Μεγάλη η αγωνία του μήπως και το Ερμιονιδιστάν καταντήσει λίμνη Αράλη, δηλαδή κρανίου τόπος, αν και έτσι που τα περιγράφει μάλλον Αχερουσία Λίμνη είμαστε και Νεκρά Θάλασσα που όμως το Πάσχα πλημμύρισε από κόσμο μια ολάνθιστη και χαρούμενη Ερμιονίδα, μαζί με τα νησιά της και ας έχουμε μια πλειοψηφία στον Δήμο μας που κατά τον κύριο Τούσα είναι μεσάζοντας μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Με χαρά αναμένουμε να εισακουστεί η καταγγελία του στην ΕΕ και να μας συνδράμει, ώστε να αποκτήσει η Ερμιονίδα..... ανθρώπινο πρόσωπο.
Όσο για τους ανυποψίαστους επισκέπτες μας και φυσικά τους ντόπιους, μάλλον αναμένεται τι το μοιραίον με τέτοια βοθρολυματίωση!
Πάντως από τις συχνές πυκνές παρουσίες του στην Ερμιονίδα δεν φαίνεται να τον ενοχλούν και να το φοβίζουν τα όσα καταγγέλλει.
Και με τούτα και με κείνα, ένας μικρός παράδεισος είμαστε (ακόμη). Να καταγγέλλει τα προβλήματα, βουλευτής είναι, αλλά ως προβλήματα ενός μικρού παραδείσου, έχοντας την αίσθηση του μέτρου.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος