eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

''ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ''

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Αφορμή για αυτή την επιστολή είναι ένα φαινόμενο με συνεχώς αυξητικές τάσεις στην πόλη που ζω στο Κρανίδι.(δεν γνωρίζω εάν συμβαίνει και στα άλλα Δημ. διαμερίσματα.)
Έχει να κάνει με τα αδέσποτα σκυλιά, όπου συνεχώς πληθαίνουν και πλέον αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία, μιας και ούτε εμβολιασμένα είναι ούτε στειρωμένα, δεν ξέρουμε τι ασθένειες κουβαλούν και τι επιπτώσεις  θα έχει ενδεχόμενη....
...... επίθεση προς κάποιον συμπολίτη μας,μιας και έχουν αρχίσει να είναι επιθετικά, λόγο πείνας φαντάζομαι, και επικίνδυνα γιατί αρχίζουν και σχηματίζουν αγέλες.

 Είναι ένα φαινόμενο που διαρκεί πάνω απο χρόνο τώρα και αφορμή γι αυτή την επιστολή είναι η παντελής έλλειψη δράσης από τις τοπικές αρχές.

Και απορώ κανένας από την δημοτική αρχή, ή από την αντιπολίτευση δεν  έχει παρατηρήσει τις αγέλες που γυρίζουν το Κρανίδι;
Και ναι σίγουρα υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στο Δήμου που μπορεί να επιζητούν λύση αλλα........

Δεν θα αργήσει η μέρα που θα μάθουμε ότι έφαγαν κάποιο παιδί η επιτέθηκαν σε κάποιο μοτοσικλετιστή μιας και έχουν αυτή την συνήθεια ,η να επιτεθούν σε οποιονδήποτε μιας και μια αγέλη 4-5 σκυλιά μπορεί να τα βάλει με τον καθένα.

Ας μην αρκεστούμε λοιπόν σε καταστολή του προβλήματος , ας λειτουργήσουμε καλύτερα προληπτικά, ας προλάβουμε το πρόβλημα πριν έρθει να μας βρει.

Γιατί τα ζώα δεν φταίνε, δεν έχουν λογική,λειτουργούν βάση ενστίκτου και αναγκών, εμείς έχουμε χρέος να λύσουμε το πρόβλημα, τα  λογικά όντα, μιας και κάποιοι από εμάς προφανώς το δημιούργησαν αφήνοντας ελευθέρα κάποια σκυλιά που είχαν και όσο αναπαράγονται και κυκλοφορούν ελευθερα θα γιγαντώνετε το προβλημα.

Θα αναμένω λοιπόν ,εάν κρίνετε οτι χρήζει προσοχής, τις ενέργειες σας για την ασφάλεια μας, σωματικη και υγειονομική.

Υ.Γ. Αν σε περίπτωση ειναι άλλος φορέας υπεύθυνος και οχι ο Δήμος παρακαλώ ενημερώστε με να απευθυνθώ και εκεί.

Με εκτίμηση
Κωστελένος Ι. Παναγιώτης.