eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

''ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ....ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ''

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΥΔΡΑΣ - ΣΠΕΤΣΩΝ - ΑΙΓΙΝΗΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ κ.κ ΕΦΡΑΙΜ''...''

Ρεπορταζ:eikonoskopionews
Όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος του τέως δήμου Ερμιόνης, Ανάργυρος Λεμπέσης, γιόρτασε την ονομαστική του Εορτή, με το καθιερωμένο τραπέζι.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης και Ερμιονίδας κ. Εφραίμ, τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε το τραπέζι του Ανάργυρου Λεμπέση, ευχόμενος του υγεία και δύναμη, ενώ τόνισε την αγαστή, ειλικρινή, και πολύπλευρη συνεργασία, που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, για το καλό της Ερμιόνης αλλά και της Ευρύτερης επαρχίας.Το παρόν έδωσε  ο παπα Νικόλας εφημέριος του Ηλιοκάστρου αλλά και ο διάκονος της ιεράς Μητρόπολης.
Παράλληλα, στον επί 4 συνεχόμενες τετραετίες, δήμαρχο του τέως δήμου Ερμιόνης,προσήλθαν για να του ευχηθούν και να του σφίξουν το χέρι, πολλοί συνεργάτες του στον τέως δήμο Ερμιόνης, αλλά και απλοί πολίτες, ευχαριστώντας τον με αυτόν τον τρόπο, για την πολυετή προσφορά του στην πόλη.
Είσαι Δήμαρχος στις καρδιές μας!" του είπαν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων οι παρευρισκόμενοι.