eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

''Τελικά μετά απο τις Συμπληγάδες, την Σκύλλα και την Χάρυβδη.... έγινε αποδεκτή η παραίτηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κοιλάδας Μανώλη Φασιλή

 Τις πταίει;
<<Μια ακόμη αποχώρηση ενός έντιμου και δραστήριου νέου ανθρώπου απο την πολιτική...>>
"1.5 χρόνο και δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο στην Κοιλάδα..."
επιμέλεια - ρεπορταζ: eikonoskopionews
Την θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας καταλαμβάνει ο Νίκος Φασιλής του Ιωάννη εδω.
Αποδεκτή έγινε απο τον δήμαρχο Ερμιονίδας η παραίτηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κοιλάδας κ. Μανώλη Φασιλή όπως πρώτο το Εικονοσκόπιο σας είχε ενημερώσει εδώ.

Εκτός των άλλων έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες του δημάρχου Ερμιονίδας εδώ να μεταπείσει τον παραιτηθέντα (πρώην) πλέον πρόεδρο της Κοιλάδας κ. Μανώλη Φασιλή.
Φαίνεται ότι τα παράπονα που δεχόταν καθημερινά ο κ. Φασιλής υπερκέρασαν τις...."επιθέσεις" φιλίας που δεχόταν απο σημαίνοντα στελέχη της δημοτικής ηγεσίας  προκειμένου να ανακαλέσει την παραίτηση του και να παραμείνει στη θέση του.
Κατά συνέπεια μια ακόμη αποχώρηση ενός νέου έντιμου και δραστήριου ανθρώπου απο την πολιτική είναι πια γεγονός.
Όπως πληροφορούμαστε σε κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα της Ερμιονίδας τα παράπονα των δημοτών για την δημοτική ηγεσία αυξάνονται καθημερινά. 
 Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το καυτό πρόστιμο που επέβαλλε ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης για τον δεματοποιητή στην θέση "Σταυρός" Διδύμων.
Απ ότι φαίνεται ο κ. Τατούλης είναι ανυποχώρητος αφού η σύμβαση που η ίδια η δημοτική ηγεσία έχει υπογράψει δεν φαίνεται να πληρεί τους περιβαλλοντικούς όρους. 
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα απο πλευράς Πέτρου Τατούλη....
επιμέλεια - ρεπορταζ: eikonoskopionews