eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

''Στο Casa Dei στα Μανδράκια Ερμιόνης διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό ...''

Μείνετε συντονισμένοι...:
''Σε λίγες μέρες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο eikonoskopio tv"έρχεται" πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκδήλωσης με πολλές συνεντεύξεις και πλάνα κόσμου...''


Το βράδυ της Τετάρτης 28/12 στο Casa Dei στα Μανδράκια Ερμιόνης διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να ενισχυθεί μια άπορη οικογένεια της Ερμιονίδας.

Η εκδήλωση "Loving & Giving charity night" είναι μόνο η αρχή μια και η νεολαία της περιοχής μας προτίθεται να λάβει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν "αγκαλιαστεί" απο την τοπική κοινωνία καθώς τέτοιες κινήσεις δημιουργούν μια χαραμάδα αισιοδοξίας μέσα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Η προσέλευση του κόσμου το βράδυ της Τετάρτης στο Casa Dei απέδειξε χωρίς καμία αμφιβολία την ευαισθητοποίηση που υπάρχει στη νεολαία -αλλά και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας- για να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη.




Φυσικά ο dj Soolio G. έδωσε....ρέστα στα Decks με αποτέλεσμα οι θαμώνες του Casa Dei να διασκεδάζουν καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άλλωστε σε εκδηλώσεις που είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ και χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ η διασκέδαση, το γλέντι και το κέφι, είναι εγγυημένα!

Το Eikonoskopio Tv με τον Γιώργο Καλλιάνο, τον Θωμά Σκούρτη, τον Μίλτο Ιωαννίδη ήταν εκεί-ως χορηγός επικοινωνίας- και μάλιστα είχε γενέθλια καθώς η 1Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της Ερμιονίδας συμπλήρωσε 1 χρόνο λειτουργίας.


Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό....
..... για εμάς ήταν οι ευχές που δεχθήκαμε απο τον κόσμο κάτι που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε ΔΥΝΑΤΑ και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αρθρογράφο και μέλος του eikonoskopio news Κατερίνα Πιτσά που πρόσφερε την γενέθλια τούρτα του eikonoskopio tv και να καλωσορίσουμε στην νεανική οικογένεια του eikonoskopio news τον νέο δικηγόρο Γιώργο Γεωργόπουλο.


Σε λίγες μέρες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο eikonoskopio tv"έρχεται" πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκδήλωσης με πολλές συνεντεύξεις και πλάνα κόσμου. Μείνετε συντονισμένοι...


eikonoskopio News-eikonoskopio TV