eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

''ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ...ΓΙΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ''

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ: 
''Επειδή όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο,επειδή ο καθένας κάνει οτι θέλει,επειδή καταστρατηγούνται νόμοι,κανονισμοί και διαδικασίες εμείς και εγω ειδικά δεν θα κάτσω με σταυρωμενα τα χερια! ''

Αγαπητοί Συνδημότες μου,
Οκτώ μήνες περασαν απο την ημερα που η νεα Δημοτική Αρχή ανελαβε τα καθήκοντα της.
Ειναι υποχρεωση μας σε κάθε τι που προκύπτει και αφορά τον τόπο μας να σας ενημερώνουμε απο το μετερίζι που εσείς μας στείλατε.
Θελουμε την προεκλογική δεσμευση του Δημάρχου Ερμιονίδας να την κάνουμε εμεις πράξη.
Ολα στο φώς,με νομιμότητα,διαφάνεια και πάνω απο ολα με ήθος.
Επειδή τώρα τελευταία πολύς ντόρος γίνεται για την εύρυθμη λειτουργία του βιολογικού σταθμου Ερμιονης,επειδή ολα λειτουργουν στον αυτοματο πιλοτο,επειδή ο καθενας κάνει οτι θελει,επειδή καταστρατηγούνται νόμοι,κανονισμοί και διαδικασίες εμείς και εγώ ειδικά δεν θα κάτσω με σταυρωμενα τα χερια και ούτε θα βρούν συμμετοχους σε αυτό το <<εγκλημα>> που διαπράτει η Δημοτική Αρχή στο ξεχαρβάλωμα της Ερμιόνης απο κάποιους που εχουν απωθημενα και μισουν και ξεσπούν στην αγαπημενη μας Ερμιόνη.Σημερα κατέθεσα αιτηση για παροχη στοιχειων και σας την αναρτω για την ενημερωση σας και τα συμπερασματα δικα σας.


κάντε κλικ

Την αφιερωνω σε ολους αυτους........

......... που εχουν ματια,βλεπουν λυματα να πεφτουν απο αγωγους στα Μανδρακια στην θαλασσα αλλα κανουν τους τυφλους,φωτογραφους που φωτογραφιζουν αλλα δεν δημοσιευουν,εχουν στόμα αλλα μουγγάθηκαν,εχουν αυτιά αλλα κουφάθηκαν.
Την αφιερωνω οπως και πολλες αλλες αιτησεις μου σε αυτους που ειχαν ιδιοτελεις σκοπους και τους τακτοποιησαν και τωρα κρυβονται κατω απο τις φτερουγες του Δημαρχου Ερμιονιδας.
Σ΄ αυτούς τους ανήσυχους !!! που ησύχασαν απότομα και τώρα κοιτούν ψηλά τον Ουρανό..



Αγαπητοι Συνδημοτες μου παντα θα παλεύω και θα σας ενημερωνω με μοναδικό μου στόχο την πρόοδο της Ερμιόνης και της Ερμιονιδας.


ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΜΕΞΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        ΔΗΜ.ΚΟΙΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ