eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

''Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/8/2011''

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες Star και Showman στο Cavo Bianco και στην Ερμιόνη, 
 Μαζί η 12μελής ορχήστρα του σε ένα απίστευτο LIVE διάρκειας 3,5 ωρών !!!!!!!!!


Ο Κιθαρίστας ,ο τραγουδιστής ,ο συνθέτης,ο στιχουργός,ο σόουμαν και μοναδικός στο είδος του Στέλιος Ρόκκος θα κάνει την μεγάλη εμφάνιση του στην γραφική και μαγευτική Ερμιόνη..

Με background την όμορφη θάλασσα της πόλης και το μουράγιο του Cavo bianco, ο μεγάλος έλληνας καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει με τον ιδιαίτερο και μοναδικό του τρόπο μεγάλες επιτυχίες  απο την πλούσια καριέρα του αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια!

Ροκάς , ποιοτικός , λαικός ,έντεχνος , ερωτικός μα πάνω απ΄όλα ανατρεπτκός και σύγχρονος ο Στέλιος Ρόκκος! Έχει την ικανότητα, αυτόν τον μοναδικό-ξεχωριστό τρόπο,αυτήν την χαρακτηριστική φωνή που παντρεύει , συνδυάζει και ενώνει πολλά είδη μουσικής εναρμονίζοντας τα στο δικό του μουσικό κόσμο..

Οι άνθρωποι του Cavo bianco κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι όλα τέλεια και να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία πολλών επισκεπτών και φίλων της Ερμιόνης και της επιχείρησης τους, ώστε να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Στέλιο Ρόκκο...

Ήδη απ΄ότι μας ενημερώνει η επιχείρηση πρόκειται να μήν πέφτει καρφίτσα απ΄τον κόσμο που θα κατακλύσει  μια απο τις μεγαλύτερες συναυλίες  που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμιονίδα!

Υπομονή μέχρι την Κυριακή λοιπόν...
Θ.Σ
Η Συνέχεια στο Cavo bianco της Ερμιόνης on stage....