eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η πρωην Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος Ερμιόνης Θεοδότη Σκλαβούνου - Λαμπάτου σχολιάζει με τον δικό της τρόπο.. :

''Το βιώσαμε και αυτό …….''

foto αρχείου
Στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, της 13ης  Απριλίου, ήταν απόντες οι δύο Σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Προέδρου και των δύο Συμβούλων της μειοψηφίας, οι οποίοι σεβόμενοι τον εαυτό τους, τους θεσμούς και τον όρκο που έδωσαν παρέμειναν στη θέση τους για να μην αναβληθεί η συνεδρίαση.  Στην  Ημερήσια Διάταξη υπήρχαν  αιτήσεις Δημοτών και θέματα τα οποία έπρεπε να λυθούν και να παρθούν αποφάσεις..........
Η γνώμη και η θέση των συμβούλων ήταν απαραίτητη για την λήψη των αποφάσεων.
Τυχαία η απουσία των συμβούλων; Δεν νομίζω.
Οι δημότες τους ψήφισαν για να είναι εκεί, να τους εκπροσωπούν,  να εκφέρουν τη γνώμη τους και να μην  φυγοδικούν.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σφυρής Δ., ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρίκας Γ., ο Πρόεδρος της  τοπικής Κοινότητας  Θερμησίας κ. Κατσιάβελας Η., οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γανώσης Ιωσήφ, Λαζάρου Κ., Αιβαλιώτης Β. και ο Δημότης Στάικος Α.
Σε μια συνεδρίαση που κράτησε δύο και πλέον ώρες συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και λήφθηκαν ομόφωνες αποφάσεις, μέσα από διάλογο και σοβαρό προβληματισμό.
Νιώσαμε για πρώτη φορά -από την αρχή του χρόνου- ότι δεν είμαστε τα μιάσματα του παρελθόντος, όπως συμβαίνει σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας.
Η μη συμμετοχή των  Συμβούλων της πλειοψηφίας ήταν ανώδυνη.
Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης μπορεί να συνεχίσει και με την απουσία τους.

Θεοδότη Σκλαβούνου - Λαμπάτου